Skip to content

Allan Thuesen er ny Manager for Data og Integration

Allan Thuesen er ny Manager for Data og Integration

I en verden, hvor mange virksomheder arbejder på at blive datadrevne, oplever vi i SYSCO en stigende efterspørgsel efter tjenester inden for data og integration. Vi har allerede et stort fokus på integration af data og Business Intelligence og nu styrker vi organisationen yderligere inden for dette felt med Allan Thuesen som ny Manager for Data og Integration. Med Allan Thuesen ombord, er planen at vi skal vokse endnu mere og vi vil fremadrettet arbejde hen imod at blive førende inden for datadrevne løsninger i Norden.

Christian Skytt, CEO for SYSCO Danmark, er både stolt og glad for at kunne meddele, at Allan Thuesen er blevet en del af teamet, og fortæller følgende:

For at en virksomhed skal være datadrevet, skal data først og fremmest indsamles, struktureres og opbevares på de rigtige platforme. Vores konsulenter arbejder inden for hele dette spektrum, og baseret på den øgede efterspørgsel, vil vi have et særligt fokus på at styrke vores ekspertise inden for databehandling. Allan medbringer en solid erfaring inden for Business Intelligence, analytics, dataintegration og automatisering og strukturering af data. Det betyder, at vi i fremtiden vil kunne levere endnu bedre og mere effektive services til vores kunder inden for data og integration. Derudover har Allan mange gode tanker og ideer til, hvordan vi fremadrettet kan arbejde endnu bedre med data og integration, så vi hele tiden sørger for at innovere os og være til stede tæt på vores kunder”.

Allan Thuesen har et imponerende CV og har de seneste år arbejdet som selvstændig Business Intelligence konsulent for en række store virksomheder, hvor fokus har været på at hjælpe virksomheder med datadrevet forretningsudvikling.

Jeg ser virkelig frem til at være en del af SYSCO og det dygtige team af medarbejdere på tværs af Norden. SYSCO har de helt rigtige værdier, et godt omdømme og et godt fokus på datadrevne løsninger. Datadrevne løsninger er kommet for at blive, og hos SYSCO skal vi fokusere på, at udnytte de værdier, som allerede ligger i vores kunders tekniske bagland. Vi går en spændende tid i møde, hvor jeg ser frem til at vise kunderne, hvilken værdi vi sammen kan skabe, hvis de er villige til at undersøge de nye muligheder, der ligger ved at benytte data på en smart måde. Jeg er stolt af, hvad mine nye kollegaer allerede har opnået og jeg glæder mig til at arbejde videre med, hvordan SYSCO kan udvikle sig yderligere ved at få endnu flere gode medarbejdere ombord – og ikke mindst hvordan vi kan tilføje værdi til vores kunder. Jeg ser virkelig frem til de nye udfordringer og til at tilslutte mig det stærke hold hos SYSCO” fortæller Allan Thuesen, Manager for Data & Integration hos SYSCO Danmark A/S.

Allan startede hos SYSCO Danmark A/S d. 1. marts 2021.

Læs mere om hvordan vi arbejder med Data Integration her >

Back to top