Skip to content

Arne Møller, ny Senior Oracle Database Administrator hos SYSCO

Arne Møller, ny Senior Oracle Database Administrator hos SYSCO

Hos SYSCO oplever vi en stigende efterspørgsel efter Oracle kompetencer, og vi ser i langt højere grad et behov for at vi som partner kan varetage hele operationen, når virksomhederne står overfor større migreringsprojekter. Med Arne ombord kan vi tilbyde yderligere ekspert erfaring inden for Oracle, hvilket betyder at vi kan varetage endnu flere spændende projekter ude hos vores kunder.

Christian Skytt, CEO for SYSCO Danmark, er godt tilfreds med at kunne meddele, at Arne er blevet en del af teamet hos SYSCO, og fortæller følgende:

”Vi ser et stigende behov for flere dygtige kræfter i vores Managed Services team. Arne medbringer en solid erfaring inden for Oracle, hvor han især har beskæftiget sig meget med tuning af Oracle Databaser og konfigureration af Oracle Database Real Application Cluster (RAC) og DataGuard (både fysisk og logisk). Derudover har Arne solid ekspertise inden for håndtering af kritiske forretningssystemer såsom SimCorp Dimension. Den dybe forståelse og erfaringen indenfor disse systemer er alt afgørende, når vi skal varetage store projekter ude hos kunderne. Og Arne er allerede i gang med et stort projekt hos en af vores store finansielle kunder, som har nogle super kritiske systemer, hvor SimCorp Dimension er alt afgørende for deres forretning”.

Arne kommer fra en stilling hos Nordea, hvor han netop har siddet som Oracle Database Administrator (DBA) i en operationsafdeling med fokus på ITIL inden for Real Application Database (RAC) og ExaData-databaser samt været ansvarlig for at deres SimCorp Dimension system kørte, som det skulle. Derudover har Arne arbejdet 8 år i Oracle med alle former for arbejde indenfor Oracle Databaser, især performance tuning, installation, konfiguration, backup/recovery og instrueret i en lang række avancerede Oracle Database kurser.

”Jeg er glad for at være blevet en del af SYSCO’s kompetente team og jeg glæder mig til mange nye udfordringer, specielt inden for Oracle Cloud. Jeg er blevet modtaget af et dynamisk og udadvendt team og jeg har følt mig meget velkommen. Jeg kan mærke at vi I SYSCO er et hold, der hjælper og støtter hinanden, når problemer skal løses” fortæller Arne Møller, Senior Oracle Database Administrator hos SYSCO Danmark A/S.

 Arne startede hos SYSCO Danmark A/S d. 15. april 2021.

Back to top