Skip to content

C WorldWide Asset Management flyttede kritisk Simorp Dimension og Oracle-system uden nedetid

C WorldWide Asset Management flyttede kritisk Simorp Dimension og Oracle-system uden nedetid

Vi stod i en situation, hvor vi skulle udvide og ændre vores SimCorp Dimension-installation, som kørte på en Oracle-database. I den forbindelse valgte vi at se på mulighederne for at opgradere Oracle-databasen, ydeevnen samt proceduren for sikkerhedskopiering. Derudover så vi på forskellige licenser for at være sikre på, at disse stadigvæk understøttede vores fremtidige behov.

Internt beskrev jeg det, som om vi skulle flytte en fem-etagers bygning 100 meter ned ad vejen natten over uden at vække nogen af ​​beboerne.

Tobias Vig Larsen – Head of IT, C WorldWide Asset Management

Løsningsforslag:
Vi valgte at installere Basecare Discover™ inden opgraderingsprojektet for at få oplysninger om vores eksisterende system. Vi var meget tilfredse med systemet og har valgt at fortsætte med det. Basecare Discover™ overvåger vores Oracle-installation og de virtuelle maskiner, den kører på, ligesom den sender os opdateringer om enhver unormal aktivitet, der kan forekomme på systemet.

Resultat:
Dimensionssystemet og den underliggende Oracle-database er simpelthen hjertet i vores forretning. Vi kan ikke drive virksomheden uden den, og vi kan heller ikke leve med, at den er nede i lang tid. Så for os er det forretningskritisk, at dette altid kører, som det skal. På et stort projekt som dette må man forvente, at der vil være nogle uforudsete udfordringer både før, under og efter. Men i vores tilfælde er dette holdt til et minimum, og de udfordringer, vi har haft, er blevet håndteret på en god måde.

Relateret indhold

Finanssektorens Arbejdsgiverforening flytter serverrummet i skyen og reducerer driftsomkostningerne med 30 procent

Læs mere

Oracle Cloud giver skalerbarhed, pålidelighed og forudsigelige omkostninger, når Validér indsamler og analyserer data fra næsten 1 million AMS-målere.

Læs mere

Den store fordel ved at bruge Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud er en forenkling af operationerne. Den nødvendige computerkraft skaleres automatisk.

Læs mere
Back to top