Skip to content

Forbinder Microsoft og Oracle og sparer kunderne for millioner hvert år

Forbinder Microsoft og Oracle og sparer kunderne for millioner hvert år

SYSCO lancerer cloud-kobling mellem Microsoft- og Oracle-teknologi, hvilket sparer kunderne millioner af dollars årligt i IT-omkostninger.

SYSCO får Microsoft og Oracle til at spille sammen med det nye produkt Interconnect. Finansavisen dækkede sagen mandag den 13. marts 2020. Med SYSCOs stærke position som både Oracle- og Microsoft-partner er virksomheden blandt de få udvalgte IT-leverandører globalt, der har erfaring med at forbinde Oracle-databaser i Oracle-skyen med IT-løsninger, der findes på Microsofts skyplatform Azure. Interconnect kaldes den nye løsning.

Denne samtrafik var umulig, indtil Microsoft og Oracle indgik et tæt samarbejde i 2019, hvor de blev enige om fysisk at forbinde deres forskellige datacentre. Det nye, tætte samarbejde mellem Microsoft og Oracle løser et behov, som kunderne har haft i årevis, og gør det muligt at etablere en mere moderne, skybaseret IT-arkitektur – en platform for nye og innovative tjenester.

CEO SYSCO Group Dagfinn Ringås fremhæver tre fordele ved Interconnect:

  • Betydelig reduktion i licensudgifter til understøttelse af Oracle-databaser.
  • Halvering af driftsomkostningerne på tjenester, der kan slukkes om natten.
  • Erstatning af gammeldags driftsløsninger, der har stor kapital bundet og uforudsigelige omkostninger til hardware og infrastruktur.

Vores største kunder inden for energi og andre industrier sparer millioner årligt ved at bruge Interconnect. Med andre ord giver løsningen en stærk bundlinjeeffekt fra første dag.

Dagfinn Ringås, CEO SYSCO Group

Læs mere om Oracle/Azure Interconnect her

Læs artikel fra den norske Finansavisen 16.03.2020

Relateret indhold

Vi er specialiseret i on-prem, hybride og rene cloud-løsninger med fokus på Oracle samt på drift af kritiske forretning systemer og databaseovervågning.

Læs mere

SYSCO tilbyder kvalificerede konsulenter med høj faglighed, der igennem mange års erfaring har opbygget en dyb viden omkring dataudnyttelse.

Læs mere

Sysco hjelper deg å flytte, modernisere og drifte Oracle-løsningene dine i Oracle Cloud og koble dem sammen med Azure, så du får det beste fra begge verdener.

Læs mere
Back to top