Skip to content

Hafslund Nett vælger SYSCO

Hafslund Nett vælger SYSCO

Én ting er at finde de rigtige produkter. En anden ting er at finde en leverandør, som har den rette kompetence, som er god til at følge op, og som kan være en proaktiv partner. Alt dette var vigtigt for Hafslund Nett, da de valgte at indgå en Oracle-licensadministrationsaftale med SYSCO.

– SYSCO har en lang reference hos os. De kender vores firma og vores behov. Og ikke mindst er de gode til at følge op og har givet kontinuitet med den samme kontaktperson i flere år, siger Per Braadland – Program Leader, Hafslund Nett.

Især fremhæver han SYSCO som en proaktiv Oracle-partner.

– De giver gerne råd og anbefalinger og sørger for hyppig kontakt og opfølgning. Derudover tilbyder de tekniske konsulenter efter behov. Dette hjælper til at sikre, at vi i Hafslund har en Oracle-platform, der er korrekt licenseret og samtidig teknisk optimeret til fremtiden, siger han.

Aftalen, der løber over tre år, indebærer en årlig gennemgang af Hafslunds Oracle-miljø og inkluderer kvartalsvise møder. Her diskuteres blandt andet nye projekter, der kan medføre tekniske og kommercielle omkostninger. ’What if’-scenarier bruges som basis, hvortil “best case”- og “worst case”-scenarier diskuteres.

– I forbindelse med licensfornyelse har vi flere planlægningsmøder, hvor der udarbejdes en plan for blandt andet udfasning og omfordeling. Derudover er SYSCO involveret i al dialog, vi har med Oracle, siger Braadland.

Relateret indhold

SYSCO er eksperter i cloud-løsninger samt Oracle-licensering og kan rådgive inden for on-prem, hybride og rene cloud-løsninger.

Læs mere

Vil du reducere omkostningerne for jeres Oracle-installationer? Få styr på jeres brug af Oracle-produkter.

Læs mere

SYSCO hjælper C WorldWide med at flytte kritisk SimCorp Dimension og Oracle-system uden nedetid.

Læs mere
Back to top