Skip to content

Is diversity going to be a Game-Changer?

Is diversity going to be a Game-Changer?

Vores Group CEO Dagfinn Ringås har sammen med Johan H. Andresen, ejer og formand for Ferd besøgt Oslo Business Forums podcast Game-Changing Leadership. De taler i denne episode om, hvad der sikrer, at nogle virksomheder er bedre rustet til nutidens marked og stiller spørgsmålet: «Is diversity going to be a Game-Changer?».

Sæt dig ind i deres verden og forstå de perspektiver, de fører frem – samt forstå hvor deres engagement kommer fra. Hvad ligger der bag Diversity & Inclusion og er det egentlig blot noget, som man fokuserer på ift. at sætte kryds på KPI-listen? Forstå baggrunden for hvorfor Dagfinn Ringås og Johan H. Andresen er interesseret i emnet – og hvilke konkrete resultater det har bragt med sig?

Hvad betyder Diversity & Inclusion for innovation og kultur? Hvad er kendetegnene ved succesrige ledere? Hvilke kvaliteter har man brug for, for at sætte sig selv og sit team op til succes?

Lyt til episoden og få konkrete råd og eksempler på forskellige oplevelser ift. Diversity & Inclusion og hvad det har betydet for dem personligt. Få derudover indsigt i forskellige kulturer og organisationer, som er lykkes samt hvilken rolle ledelsen har haft i den sammenhæng.

Lyt til episoden på Spotify her >

Om podcasten Game-Changing Leadership

Game-Changing Leadership er en podcast af Oslo Business Forum i samarbejde med Huawei. Sammen med nogle af de mest fremtrædende profiler i erhvervslivet afslører Mailen Greve og Siri Børsum, hvad det betyder at være en game-changer, hvordan de tænker, og hvad vi kan lære af dem.

Besøg Game-Changing Leadership her >

Læs også:

Deltag i vores gratis webinar omkring, hvordan vi i SYSCO arbejder med kultur (webinaret er på norsk) (8.12.2020) >

Læs om karriere og se vores ledige stillinger hos SYSCO Danmark >

Back to top