Skip to content

SYSCO foretager endnu et opkøb i Sverige

SYSCO foretager endnu et opkøb i Sverige

SYSCO køber 100% af aktierne i det svenske Managed Services selskab SQL Service AB og udvider dermed sin portefølje på det Nordiske marked yderligere.

SQL Service blev etableret i 2009 og er en Microsoft-ekspert, der tilbyder kunder i både den private og offentlige sektor, specialiseret databaseovervågning af SQL Server samt tjenester indenfor Business Intelligence (Power BI) og Azure. Virksomheden har 22 ansatte og har base i Stockholm.

Med øget digitalisering og eksplosion af data ser vi, at markedet vokser kraftigt inden for flere forskellige databaseplatforme. Ved at blive en del af SYSCO ser vi en stor mulighed for at kombinere vores banebrydende ekspertise på Microsoft-platformen med SYSCOs bredde på andre platforme og dermed blive en komplet udbyder af specialiserede databasetjenester i hele Norden, siger administrerende direktør for SQL Service Nordic AB, Håkan Winther

SYSCO fortsætter derfor sit opkøbsmoment med en yderligere styrkelse af sine internationale aktiviteter.

Vi er i forvejen mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner omkring overvågning, integration og udvikling af kritiske databaser på Oracle og PostgreSQL teknologier. Der sker en eksplosion af data, hvilket også gør at antallet af databaseteknologier øges hos vores kunder og disse bliver endnu mere kritiske, siger administrerende direktør for SYSCO Danmark, Christian Skytt.

Med SQL Service ombord kan vi nu tilbyde kunder i hele Norden et komplet “datatilbud” både med sikker 24/7 overvågning, drift af forretningskritiske data og banebrydende ekspertise omkring, hvordan man faktisk sikrer den rigtige adgang til data.

Christian Skytt

SYSCO har foretaget følgende opkøb i de sidste 3 år:

• 2018 – Basecare A/S, Danmark
• 2019 – Upbase AB, Sverige
• 2019 – Upsys AB, Sverige
• 2019 – Senitel Consulting AS, Norge
• 2020 – Avanzus AS, Norge

Læs hvad IT-kanalen skriver om sagen her >

Back to top