Skip to content

SYSCO hjælper Forsikring & Pension med deres kritiske forsikringssystemer

SYSCO hjælper Forsikring & Pension med deres kritiske forsikringssystemer


Hør hvad IT & Digitaliseringschef Peder Herbo fra Forsikring & Pension havde af udfordringer med organisationens kritiske forsikringssystemer, og hvordan SYSCO løste dem.

Forsikring & Pension er en brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Organisationen varetager branchens interesser og arbejder for, at branchen bliver kendt for sit bidrag til at løse nogle af de største udfordringer, som det danske og internationale samfund står overfor.

Kritisk behov for at få IT-systemet op at køre igen
SYSCO leverede administration af Oracle-databasen til et meget vigtigt forsikringsystem. Situationen var meget kritisk, da alle systemerne var nede, hvilket gjorde det umuligt for de 130 medarbejdere hos Forsikring & Pension at arbejde.

Resultat:
SYSCO trådte til med deres 24/7/365-beredskab om lørdagen og hjalp med at komme i mål i løbet af eftermiddagen. Ved at forstå kundens behov og kritiske systemer kunne problemerne løses på en hurtig og smertefri måde.

Med SYSCO som samarbejdspartner kan man regne med, at der bliver reageret hurtigt, og medarbejderne tager altid det fulde ansvar, indtil opgaven er udført.

Fordele:
Troværdig og professionel partner, som tager stort ansvar for deres kunder og de systemer, der drives.
En partner, som altid sætter sig i kundens sted.

Relateret indhold

SYSCO leverede Oracle Managed Services som en komplet service inden for Borås Elnät-firewall med muligheder for offentlige PaaS-tjenester fra Oracle.

Læs mere

SYSCO hjælper C WorldWide med at flytte kritisk SimCorp Dimension og Oracle-system uden nedetid.

Læs mere

Oracle Cloud giver skalerbarhed, pålidelighed og forudsigelige omkostninger, når Validér indsamler og analyserer data fra næsten 1 million AMS-målere.

Læs mere
Back to top