Skip to content

SYSCO sikrer, at medicinen ankommer til Apotek 1

SYSCO sikrer, at medicinen ankommer til Apotek 1

År efter år har kunderne udnævnt Apotek 1 til Norges bedste apotek. En af grundene til, at kunderne er så tilfredse, er den hurtige data- og informationsstrøm mellem IT-systemerne. Denne datastrøm leveres af SYSCO.

Skrevet af: Runar Vestrheim – VP Consulting, SYSCO

I otte år i træk har kunder udpeget Apotek 1 til Norges bedste apotek ifølge det Norske Kundebarometer. Samtidig har apotekskæden med over 400 ekspeditioner nogle ambitiøse mål. Apotek 1 har blandt andet åbnet Norges første lufthavnsapotek og Norges største apotek i et af de største stormagasiner i Norge. I disse dage arbejder Apotek 1 med at udvikle fremtidens apotek, der vil give en omfattende og ensartet kundeoplevelse, uanset om kunden handler online eller i de fysiske forretninger.

Kernen i Apotek 1’s forretning er kompetence og kvalitet. Kompetence og kvalitet er også nøgleordene bag det faktum, at Apotek 1 har valgt SYSCO som IT-partner år efter år.

Vi bruger SYSCO, fordi de har gode udviklere, som arbejdet perfekt sammen med vores interne udviklere.

Håkan Nykvist – IT Development Manager, Apotek 1

SYSCO leverer dataene
For at udvikle Norges bedste kundeoplevelse og fremtidens apotek får Apotek 1 nu en løsning, som integrerer de fysiske og digitale kanaler til én samlet kundeoplevelse – fra bestilling hos en grossist, til kunden modtager varerne. Data- og informationsstrømmen mellem forretningssystemer, kasseapparatløsninger og forskellige IT-tjenester er helt afgørende, hvis Apotek 1 skal lykkes med investeringen. Det er denne datastrøm, som gør det muligt for kunderne at få deres specifikke medicin både online og i forretningen. SYSCO er ansvarlige for at levere denne kritiske informationsstrøm.

SYSCO har haft kyndige konsulenter hos Apotek 1 i næsten 15 år. Konsulenterne har hovedsageligt været en del af integrationsteamet, og de har arbejdet sammen med Apotek 1’s egne konsulenter for at gøre data og information tilgængelig på en sikker, hurtig og effektiv måde.

Her kan du læse mere omkring ​​de udfordringer, som SYSCO har løst for Apotek 1

Samfundskritisk systemvagt
Et af de sidste store projekter har været at migrere til en ny version af integrationsplatformen. Her bidrager SYSCO med to personer, som arbejder sammen med fem af Apotek 1’s egne konsulenter. Opgaverne er hovedsageligt integrationer, automatisering, overvågning og fejlsøgning.

SYSCO-konsulenterne er også en del af OnCall-ordningen hos Apotek 1. OnCall-ordningen er ansvarlig for at sikre, at alle systemer, der går via integrationsplatformen, fungerer som de skal 24/7.

Hvis et system går ned, kan det betyde, at man ikke kan købe sin medicin, eller at recepter er utilgængelige. At være systemvagt for Apotek 1 er derfor en vigtig og samfundskritisk opgave.

Denis Velagic – Konsulent, SYSCO

Mr. Murphy
At SYSCO-udviklerne er kompetente, illustreres af denne historie:

Denis Velagic elsker debugging og oplever ofte, at han fejler, imens andre aldrig gør det.

– Når jeg fejler, lærer jeg en masse. Hvis du ikke fejler, men altid gør det rigtigt ved første forsøg, så lærer du intet. Jeg kalder mig selv Mr. Murphy, siger Velagic og fortæller om Murphy-tid:

– Det er, når jeg skal “kill that bug”.

Dette bemærkes også på Apotek 1 på en positiv måde ved, at problemerne løses, når Velagic starter.

Back to top