En solid og su­per­kva­li­fi­ce­ret tek­no­lo­gi­virk­som­hed med speciale i cloud

Gjennomgang

Hvad adskiller SYSCO fra alle de andre leverandører derude?

IT bliver mere og mere komplekst. For at realisere de digitale muligheder i jeres drift, har I brug for en partner, der forstår tre ting: Jeres virksomhed, jeres nuværende systemer og de nye muligheder ved cloud. SYSCO besidder en unik kompetence inden for netop denne kombination. Vi kalder det vores gyldne differentieringstrekant. Vi leverer end-to-end IT-services til en bred kundebase – fra rådgivning og udvikling til implementering, drift og overvågning. Kundebasen består af store og mellemstore europæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer. Vi kan forvandle jeres komplekse problemer til enkle og forståelige løsninger.

Cloud + SYSCO = Oracle-specialist

For at realisere de digitale muligheder i jeres drift har I brug for en partner, som forstår jeres virksomhed, jeres nuværende systemer og de nye muligheder ved cloud. SYSCO har arbejdet med database-håndtering i +15 år og er blevet kåret til Årets Oracle Partner ni år i træk. Kombinationen af vores erfaring og forståelsen for innovative cloud-løsninger gør os til en helt unik samarbejdspartner, som kan løse jeres komplicerede problemer.

SYSCO cloud

Læs om nogle af de løsninger vi har leveret til vores kunder:

Gennem samarbejde har SYSCO & MB Solutions løftet IT infrastrukturen ud i public cloud hvor kombinationen af Oracle og Microsoft Azure fungerer optimalt.

Læs mere

Hurtigere, sikrere og billigere. Dette er effekterne, efter at Helse Nord har flyttet deres digitale sundhedsplatform til Oracle Cloud.

Læs mere

SYSCO hjælper C WorldWide med at flytte kritisk SimCorp Dimension og Oracle-system uden nedetid.

Læs mere

Finanssektorens Arbejdsgiverforening flytter serverrummet i skyen og reducerer driftsomkostningerne med 30 procent

Læs mere

Vision

Vores vision er at opbygge et legendarisk firma til teknologiske superhelte i Norden.

Mission

Vi står op hver eneste dag og arbejder for at skabe digitale succeshistorier for vores kunder.

Strategiske mål

Vores drøm er at blive den mest legendariske tech-virksomhed i Skandinavien. Med vores ustoppelige kultur og vores mål om at skabe digitale succeshistorier sammen med vores kunder tror vi på, at vi en dag kan virkeliggøre vores drømme.

Vil du høre mere, eller har du nogle spørgsmål, så kontakt os her:

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail, så sørger vi for, at rette vedkommende vender tilbage til dig hurtigst muligt.