Bliv én af vores teknologiske superhelte!

SYSCO konsulent

Vi tilbyder dig

SYSCO er en uformel virksomhed med en ideel størrelse og meget lidt bureaukrati, men med betydelig indflydelse.

Du bliver en del af en ekspertvirksomhed, hvor vækst og tekniske kompetencer er i højsædet, og hvor der lægges vægt på, at den enkelte udvikles fagligt og personligt. Samtidig er kulturen præget af åbenhed og holdånd.

Her er meget korte beslutningsveje, hvilket betyder, at du har store muligheder for at påvirke jobbet og dine daglige arbejdsopgaver. Ligeledes vil du blive udfordret og kan udvikle dig til at blive en af de skarpeste Oracle-konsulenter i Skandinavien – hvis du ikke er det i forvejen.

Vores drøm er at blive den mest legendariske tech-virksomhed i Skandinavien. Med vores ustoppelige kultur og adskillige digitale succeshistorier tror vi på, at vi en dag kan virkeliggøre vores drømme.

Mangfoldigt miljø på tværs af lande og mulighed for at udvikle dig professionelt.

Du får en fremragende mulighed for at udvikle dig professionelt og opbygge nye kompetence. Mangfoldighed er en vigtig del af vores samfund – vi er 200 specialister fra 20 lande med en retfærdig aldersfordeling og en god balance mellem kvinder og mænd. Vi er placeret på otte kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Sammen skaber vi digitale succeshistorier i meningsfulde virksomheder.

Som en del af teamet i Danmark vil du indgå i en humoristisk hverdag med høj faglighed og ekspertise på tværs af alle lag. Alle specialister er certificeret på deres områder, og vores høje fastholdelse af medarbejdere bunder i et godt arbejdsmiljø.

Vil du være med på vores rejse?

Vores ledige stillinger i Danmark:

Oracle-konsulent med tung driftserfaring og interesse for cloud, udvikling og arkitektur. SYSCO er en nordisk virksomhed med over 800 ansatte, som er meget stærke…

Læs mere

Er du drevet af interessen for teknologi og innovative cloud løsninger? Og har du driftserfaring og kompetencer indenfor Oracle arkitektur? Så…

Læs mere

Energiske

Vi er positive og løsningsorienterede mennesker, der bringer energi til vores kollegaer og kunder hver evig eneste dag. Sådan tiltrækker vi de mest givende opgaver og dedikerede mennesker.

Superdygtige

Vi har det sorte bælte i samtlige teknologiske løsninger, og enten er vi eksperter inden for netop jeres branche – eller også ønsker vi at blive det. Dette giver os selvtilliden til at løse nye og komplekse udfordringer samt finde ny viden, der kan omdanne netop disse udfordringer til digitale succeshistorier.

Fuzz fighters

Vi er problemløsere. Vi er lette og transparente at samarbejde med, og vi gør vores ypperste for at finde den bedste løsning til at bekæmpe vores kunders daglige IT-fuzz.

#MeetOurTeam

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte frem gennem det, vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Daniel!

Læs mere

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte frem gennem det, vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Ellina!

Læs mere

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Sven!

Læs mere

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Ola!

Læs mere

Følg os på Instagram

“Vil du være med til gøre vores kunder stærkere? Vi har brug for, at du deler dine erfaringer, finder kreative løsninger og udvikler din faglighed i en kultur, som giver plads til forskelle.”
Christian Skytt, CEO, Partner SYSCO Danmark

“SYSCO giver mig muligheden for at arbejde med meningsfulde projekter. En af grundene til, at jeg gerne vil arbejde her, er mangfoldigheden af ​​mennesker, der arbejder her, hvilket gør det til en utrolig kreativ og spændende arbejdsplads.”

– Lisa B. Greenquist, Udvikler

”Hos SYSCO har vi et stærkt miljø, hvor vi er gode til at dele viden og konstant arbejder på at blive bedre. Forandring er en positiv ting hos os. For mig er dette ikke kun et job, det er et skib på vej mod noget større, hvor alle ansatte har en vigtig rolle, og hvor alle betyder noget. Dette giver mig motivation.”

– Runar Vestrheim, VP Consulting

“Hos SYSCO får jeg spændende arbejdsopgaver og god støtte, hvilket giver mig selvtillid til at påtage mig nye udfordringer hver dag.”

– Ravali Thipparthi, Consultant AI and Analytics

”At arbejde hos SYSCO har været en af ​​de bedste oplevelser i mit professionelle liv. Jeg startede i virksomheden, fordi jeg ønskede at tage store udfordringer op, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.”

– Francisco Arturo Viveros, Principal Architect

Vi er altid på jagt efter nye teknologiske superhelte!

Tøv ikke med at tage kontakt til os – vi er altid på jagt efter nye teknologiske superhelte, som kan blive en del af SYSCO.

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner SYSCO Danmark

  • Telephone +45 53 57 53 20

ChristianSkytt, LinkedIn