Skip to content

Oracle Data Warehouse udvikler

Oracle Data Warehouse udvikler

Interesse for teknologi og drevet af at levere smarte intelligente data løsninger? Så skal du læse videre! Vi er et ledende nordisk miljø indenfor Integration, Data Warehouse og Business Intelligence, som oplever stor efterspørgsel på vores kompetencer og som ønsker at favne endnu flere dygtige og ambitiøse kollegaer.

Vi leder efter dig, som vil være med til at udvikle os og vores kunder, og som vil være en del af et miljø, hvor vi performer som et team og skaber god energi. Du er vant til at arbejde med teknologi og er enten super skilled eller motiveret for at blive det. Du er en problemløser og trives i samspillet med kunder og kollegaer. Vi er en virksomhed i vækst og optaget af, at alle skal kunne påvirke vejen frem. Hos os møder du et uformelt miljø med top engagerede kollegaer, et sted, hvor du får indflydelse og gode muligheder for din egen udvikling af dine kompetencer. Vil du være en del af det?

Om os

SYSCO er en nordisk IT-virksomhed, der er kendt for at skabe digitale succeshistorier for kunder og en kultur med høj faglighed, hvor vi hele tiden yder vores bedste. I september 2021 fusionerede vi med Cegal og er nu en del af Cegal SYSCO. Sammen bliver vi en global teknologipartner med speciale i software, konsulentydelser og levering af stabile og sikre cloud-tjenester samt være medvirkende til det grønne skifte!

Mangfoldighed er en vigtig del af miljøet – vi er nu over 800 specialister fra 20 lande fordelt på kontorer i otte lande, en bred aldersgruppe og en god balance mellem kvinder og mænd. Det er vigtigt for os at være små nok til at bevare fleksibilitet og nærhed til kunderne og samtidig være store nok til at påtage os nye, større og spændende projekter. På kontoret i Danmark er vi i dag 18 ansatte og vokser hele tiden.

Om stillingen

Vi oplever stor efterspørgsel og fuld fart i udviklingen af nye og spændende cloud-løsninger. I den forbindelse ønsker vi at styrke vores team med flere kollegaer, herunder dig som Data Warehouse Udvikler.

Hos os vil du:

 • Arbejde tæt sammen med vores kunder om rådgivning, kravspecificering, udvikling og vedligeholdelse.
 • Blive en del af en nordisk organisation, som vil definere Next Generation IT.
 • Indgå i vores danske team, hvor alle bliver set, hørt og sat pris på.
 • Arbejde med udvikling af Data Platforms på Oracle Teknologi.
 • Bidrage til at forme og bygge et ledende nordisk Data Warehouse miljø indenfor Integration, DW og Analytics.

Om dig

Vi søger en kollega, der kan indgå i vores team af Oracle Data konsulenter, som hver dag hjælper vores kunder med at understøtte datadrevne beslutninger. Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse indenfor matematik, statistik, ingeniør, informatik eller lign. Erfaring kan kompensere for manglende formel uddannelse.

Det er vigtigt for os, at du er faglig stærk, har god forretnings- og procesforståelse, arbejder struktureret og er pligtopfyldende. Du er en af branchens dygtigste eller har ambition om at blive det, Du kan lide at arbejde med teknologi og er nysgerrig på, hvordan den kan sættes i anvendelse og deler gerne dine erfaringer og kompetencer. Hos SYSCO er vi Fuzz-figthers, hvor vi kommunikerer enkelt, effektivt og direkte. Denne kompetence vil vi også gerne lære dig. Du trives med at arbejde i teams, og tager ansvar for at hele teamet skaber succes og god energi hos vores kunder.

Du har mindst 3 års erfaring med:

 • Oracle ETL-værktøjer (OWB / ODI)
 • PL/SQL
 • Data Warehouse arkitektur

Hvorfor arbejde hos os?

SYSCO har et internationalt teknologimiljø og er partnere med førende teknologivirksomheder som Oracle og Microsoft. Vores team består af rå teknologer og specialister med stor erfaring med digitalisering og modernisering inden for mange forskellige brancher. Vi er repræsenteret i en lang række faglige miljøer og med konsulenter, der holder foredrag på blandt andet KafkaSummit, HashiTalk, JavaOne og Oracle Open World.

Du vil høre til på kontoret i Danmark, hvor der er en uformel tone med kort vej til nærmeste beslutningstager, samt god mulighed for at påvirke kulturen. Sproget på kontoret i Danmark er dansk og engelsk, men du vil med stor sandsynlighed have snitflader til vores svenske og norske kollegaer. Du skal derfor være åben for at tale skandinavisk.

Hvad får du hos os?

Udover dygtige kollegaer, faglig udvikling og mulighed for at påvirke din egen hverdag, finder du et inkluderende og socialt arbejdsmiljø hos os. Du bliver en del af en virksomhed med kompetente og engagerede kollegaer, der inviterer til faglige og sociale sammenkomster. Med fleksibilitet i det daglige arbejde, gør vi vores bedste for at lette en god balance mellem arbejde, familie og fritid. Du får mulighed for at arbejde både på dit hjemmekontor, på vores kontor i Gladsaxe samt hos vores kunder.

Andre goodies hos os:

 • Gode muligheder for at udvikle egne kompetencer og karriere i en innovations- og kompetence-drevet organisation
 • Sociale arrangementer
 • En flad struktur, stor frihed og en hurtig vej til beslutninger
 • Gratis adgang til fitness og en helt enestående kantine

Spørgsmål om stillingen?

Tag kontakt til Manager, Data and Integration, Allan Thuesen på telefon
+45 51 94 49 99 eller e-mail [email protected]

Back to top