Skip to content

Oracle Database-specialist

Oracle Database-specialist

Er du drevet af interessen for teknologi og innovative cloud løsninger? Og har du driftserfaring og kompetencer indenfor Oracle arkitektur? Så har vi drømmerollen for dig, som Oracle Database-specialist hos SYSCO Danmark.  

Om os

SYSCO var en af de første til at rådgive om og hjælpe Oracle kunder til at få succes med Oracle’s cloud. Vores ambition er at blive anerkendt af kunderne som markedets bedste løsning til Cloud Managed database Services i Danmark og i udlandet.  

SYSCO har specialiseret sig i IT-leverancer inden for Oracle og arbejder med kunder på tværs af industrier. Vores drøm er at blive den mest legendariske tech-virksomhed i Skandinavien. Med vores ustoppelige kultur og adskillige digitale succeshistorier tror vi på, at vi en dag kan virkeliggøre vores drømme.  

Om din rolle

Som teknisk dygtig og erfaren database specialist får du til opgave at hjælpe kunder med rådgivning, opsætning, tuning og vedligeholdelse af kundernes databaser. Der kan også blive tale om andre konsulentopgaver som f.eks. fastlæggelse af arkitektur, migreringer og du vil opleve mange spændende udfordringer i dagligdagen. Din rolle indebærer derfor også, at du selvstændigt kan identificere problemstillinger, som har betydning for kundens oplevelse af driftsstabilitet, performance og økonomi.  

SYSCO’s forretningsmodel er en kombination af serviceabonnement og konsulenttimer – en service som giver dig mulighed for at tænke i kundens behov og giver stor variation i opgaverne. 

Om dig

Du har arbejdet med driftsopgaver i forretningskritiske applikationer i en kombination af Linux og forskellige Open Source databaser eller som Oracle DBA.  

Det er vigtigt for os at du har en teknisk forståelse og god indsigt i mulighederne og begrænsningerne i kombination af cloud, databaser og de tilknyttede værktøjer og operativsystemer. Derfor er det også en fordel, hvis du har udviklerbaggrund. Måske har du en relevant videregående uddannelse som ingeniør eller datalog. Men mest af alt tæller det om du har den rigtige erfaring og gerne +5 års erfaring indenfor området. 

Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med nogle af nedenstående teknologier: 

Oracle Cloud
• Docker Kubernetes
MySQL
• MariaDB
PostgreSQL
Java

Du taler dansk og engelsk stort set flydende. Hvis du også har et kendskab til svensk og norsk vil det være et plus. 

Du er troværdig og har en god forretningsmæssig forståelse samt evner at sætte dig ind i kundens problemstillinger og identificerer hurtigt løsningsmuligheder eller alternativer. Du drives af at arbejde selvstændigt samtidigt med at du kan lide at være en del af et team. Vi er et ambitiøst specialisthus og det er derfor vigtigt at du er i stand til at holde mange bolde i luften samtidig med at du har overblikket. 

Hvorfor skal du vælge at arbejde hos SYSCO?

Du bliver en del af en ekspertvirksomhed, hvor tekniske kompetencer er i højsædet, og hvor der lægges vægt på at den enkelte udvikler sig fagligt og personligt. Kulturen i SYSCO er præget af åbenhed og teamwork. Der er meget korte beslutningsveje, hvilket giver dig gode muligheder for at påvirke jobbet og dine daglige arbejdsopgaver. 

Vi kan love dig at du vil blive udfordret og at du kan blive en af de skarpeste Oracle konsulenter i Danmark – hvis du ikke er det i forvejen.  

Lyder det interessant eller spørgsmål om stillingen?

Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt Christian Skytt, [email protected]

Back to top