Skip to content

Oracle-konsulent

Oracle-konsulent

Oracle-konsulent med tung driftserfaring og interesse for cloud, udvikling og arkitektur.

SYSCO er en nordisk virksomhed med over 800 ansatte, som er meget stærke inden for Oracle samt cloud løsninger generelt.

Dette kræver, at vi har de bedste mennesker med os på holdet.

Som Oracle-konsulent hos SYSCO får du til opgave at hjælpe vores kunder med drifts- og overvågningsopgaver samt forskellige konsulentydelser både i cloud og on-prem. Vores kunders systemer er alle meget kritiske for deres forretning. Derfor arbejder vi hele tiden med at optimere og stabilisere dem samt i akutte situationer at yde en ekstra indsats for kunden. Dette indebærer også, at du selvstændigt kan identificere problemstillinger, der har betydning for kundens oplevelse af driftsstabilitet, performance og økonomi.

Vores overvågningsløsning Basecare Discover™ udvikler vi løbende på, og det er vores forventning, at du indgår i arbejdet med hele tiden at forbedre løsningen gennem udvikling af nye services eller forbedring af eksisterende – i tæt dialog med kunder og kollegaer.

Du vil fra tid til anden blive involveret i opsætnings- og rådgivningssituationer sammen med potentielle og eksisterende kunder. Vi har en tæt relation med vores kunder, og derfor bliver vi ofte involveret i udviklings- og opgraderingsprojekter. Du vil derfor hos SYSCO opleve en stor variation i de opgaver, du bliver involveret i.

Faglige kvalifikationer

Du kommer måske fra konsulentverdenen, hvor du har arbejdet med forretningskritiske applikationer på Oracle-platformen – eller du har arbejdet med driftsopgaver og ønsker nu at tilføje udviklingsopgaver og kundekontakt. Du har en relevant videregående uddannelse og har minimum 4-5 års relevant erhvervserfaring. Det vægtes højt, at du har dyb teknisk forståelse og indsigt i mulighederne og begrænsningerne i teknologier som:

Samt erfaring med programmeringssprog som PL/SQL, Java, Shell scripts og lignende.

Hvad angår arkitektur, er du i stand til at dimensionere udviklings- og driftsplatforme, også med hensyn til licenser. Erfaring med teknologier som Oracle VM, ODA, Golden Gate samt udviklingsværktøjer som Oracle Warehouse Builder (OWB), Oracle Data Integrator (ODI) vil være et plus.

Du taler engelsk og dansk flydende. Kendskab til norsk og svensk vil være et plus.

Personlige egenskaber

Du er troværdig og har en god forretningsmæssig forståelse. Du evner at sætte dig ind i kundens problemstillinger og identificerer hurtigt løsningsalternativer. Du drives af at arbejde selvstændigt. Du har gode kommunikationsevner og kan inspirere kunderne. Yderligere skal du være i stand til at holde mange bolde i luften samtidig uden at miste overblikket.

Lyder det interessant?

Tag fat i Christian Skytt, CEO, Partner SYSCO Danmark på [email protected]

Back to top