Skip to content

#MeetOurTeam – Ada

#MeetOurTeam – Ada

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Ada!

Navn: Ada Kvadsheim
Alder: 29 år
SYSCO-kontor: Stavanger
Stilling: Konsulent i SYSCO EnergyX
Kommer fra: Sandnes
År i SYSCO:5 måneder

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Jeg bor en kort 10 minutters køretur fra kontoret, men prøver at tage bussen så ofte som muligt. Ideen er, at en daglig cykeltur til sidst bliver en realitet, men dørtrinnet er ret højt i øjeblikket med det vestlige vejr.

Min arbejdsdag er meget spændende i øjeblikket! Jeg arbejder i SYSCO EnergyX, som er en afdeling, der udvikler produkter, der sporer, styrer og validerer nøgledata fra hele værdikæden til energiproduktion. Jeg arbejder dedikeret for en olie- og gaskunde med implementeringen af ​​EnergyX Control. Værktøjet giver fuld kontrol over petroleumsdata – fra produktion til salg. Tempoet er højt, og der sættes nye mål hver morgen med teamet for at sikre fremskridt i det projekt, der vil blive arbejdet med indtil 2022.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg arbejder med EnergyX Control – et nyt og spændende automatiseret værktøj til indsamling af data som bygger på moderne, skalerbare og fleksible integrationstjenester fra Microsoft Azure. Azure-teknologier, herunder Azure SQL-server og logic apps, er især i fokus. Derudover arbejder jeg til dagligt med DevOps, GitHub og Excel. Jeg bruger sidstnævnte til at konfigurere og integrere rådata til kunden inden næste trin i Microsoft Azure (SQL-server) i EnergyX Control. DevOps er det nøgleværktøj, vi i teamet bruger under produktudvikling og i alle projekter. Dette inkluderer kravstyring, projektledelse og daglige scrum møder, hvor alle projektopgaver diskuteres, prioriteres og distribueres (her linker vi også til DevOps for udviklingsteamet).

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Det er meget sjovt at arbejde for en virksomhed og en afdeling, der tør udfordre gamle normer og sætte bæredygtighed og energi på dagsordenen.

Ada

At kunne arbejde med fremtidsorienterede løsninger til energiindustrien, en industri der ofte er præget af gammel og forældet teknologi – på et tidspunkt hvor innovation er vigtigere end nogensinde, antænder virkelig en gnist i mig! Jeg lærer nye ting hver eneste dag, hvilket gør mig nysgerrig og giver mig lysten til at gå den ekstra mil. Jeg nyder virkelig mit job!

Hvad er det bedste ved at arbejde i SYSCO?

Jeg var så heldig at komme ind i SYSCO EnergyX, hvor de fleste mennesker har arbejdet sammen i over 20 år. At kunne være en del af sådan en tryg og stabil bande med så meget ekspertise har været fantastisk. Der er god humor og der spares ikke på kage og kaffe. Derudover er der altid en dør åben for at diskutere løsninger eller udfordringer. Jeg har virkelig meget spillerum og ingen spørgsmål eller forslag er dumme.

At løse kritiske problemstillinger sammen med nogle dygtige kollegaer, er det bedste for mig!

Ada

På kvindedagen den 8. marts var du i spidsen for en af ​​vores kampagner. Hvilket emne brænder du mest for i denne sammenhæng?

Jeg brænder for rigtig mange sager. Kvinders og pigers ret til ejerskab af deres egne kroppe og sundhed. Afskaffelse forskelsbehandling, undertrykkelse og vold i alle dele af verden og beskyttelse af kvinders rettigheder og lighed i menneskerettighedskonventionen.

Da jeg studerede, fik jeg muligheden for at deltage i et spændende initiativ for kvinder ift. muligheder før, under og efter uddannelse. Det var et intiativ som kaldes Athena Swan, hvilket er en ramme, som bruges af uddannelsesinstitutioner rundt om i verden til at støtte og transformere ligestilling mellem kønnene og mangfoldighed inden for videregående uddannelse og forskning. Det blev en særlig sag for mig, da jeg studerede geologi, som traditionelt set er et meget mandsdomineret studie og erhverv. Vi var kun få kvinder og over 60 mænd i på studiet. I mine praktikophold rundt omkring i verden, var jeg normalt den eneste pige. I Australien arbejdede jeg for eksempel alene med 150 mand, hvilket var en spændende, men udfordrende oplevelse.

Hvad er dit yndlingscitat?

«It simply isn’t an adventure worth telling if there aren’t any dragons”

J.J.R. Tolikien

Da jeg voksede op, fandt jeg eventyrlyst i Fantasy bøger, især J.J.R Tolkiens univers og Ringenes Herre, er noget, jeg stadigvæk bliver inspireret af. Vejen skabes mens man går, og nogle gange skal der være forhindringer på vejen for at kunne lære og udvikle sig yderligere både privat og i arbejdssammenhæng.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv?Streaming
Ringe eller SMS? Ringe
Emoji eller tekst? Emoji
Snapchat eller Instagram?Instagram

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg elsker at rejse og har boet 6 år i både England og Wales, hvor jeg tog min uddannelse som geolog, derudover har geologi ført mig til både Afrika og Australien. Jeg har også boet 2 år i Danmark, hvor jeg lærte flydende dansk (overraskende svært). Jeg har arbejdet i mange år i restaurantbranchen og er uddannet lystfisker. Min fritid bruges på god mad og vin. Drømmen er at få klargjort en lille vinkælder i huset samt overtage vinbryggeri af min far.

Som nævnt ovenfor er jeg en uddannet ressourcegeolog med speciale i metal- og mineraludvinding. I de år, jeg studerede i England, fik jeg rejst rundt i verden på feltprojekter. F.eks. arbejdede jeg som feltgeolog i outbacken i Australien for et mineselskab på jagt efter guld. I Sydafrika arbejdede jeg på et forskningsprojekt om platinmineralogi og minedrift i den nordlige del af landet. Ellers har jeg arbejdet med prospektering af knusningsanlæg i Norge og for nylig inden for efterforskning af olie og gas på norsk sokkel for en af ​​de største aktører i Norge. Jeg sidder i bestyrelsen for det norske geologiske samfund i Stavanger og har en stor samling sten derhjemme i huset (til min mands ærgrelse).

Jeg er glad i naturen og reiser ofte på telttur eller topptur med gode venner. Passer alltid på at geologi-fun facts blir informert om hele turen, fra start til slutt. Og så er jeg musikk-interessert, og spiller fire instrumenter: trompet, piano, gitar og sang. Sang var hovedinstrumentet mitt på musikklinja da jeg gikk på videregående.

Jeg elsker naturen og rejser ofte på telttur med gode venner. Og jeg sørger selvfølgelig altid for, at videregive sjov geologiske fakta om hele turen, fra start til slut. Og så er jeg interesseret i musik og spiller fire instrumenter: trompet, klaver, guitar og sang. Sang var mit vigtigste instrument på musiklinjen, da jeg gik i gymnasiet.

Ada SYSCO
Her er Ada i outbacken i Australien (2015), 500 km fra Perth, hvor hun arbejdede 12 timer om dagen, 7 dage om ugen i to måneder og kortlagde et geologisk område på 32 km2. Her boede hun i en lille kaserne og stødte på mange fluer, edderkopper og slanger om sommeren. Og ja, hun fandt guld! Hun fandt også en kobberressource, der ikke var blevet opdaget før.
Back to top