Skip to content

#MeetOurTeam – Christian

#MeetOurTeam - Christian

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte frem gennem det, vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Christian!

Navn: Christian Gjerdem
Alder: 29 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Rolle: Konsulent / Integrationsudvikler
Kommer fra: Rusland / Bjerkreim, Rogaland
Hvornår startede du i SYSCO?Juni 2021
Uddannelse:Master i Petroleumsteknologi

Hvordan stiftede du bekendtskab med SYSCO, og hvordan endte du hos os?

Jeg blev kontaktet af en rekrutterer via LinkedIn og endte i et interview med Jon Petter Hjulstad og Arturo Viveros. Jeg arbejdede dengang hos TCS som konsulent i DnB, men var klar til nye muligheder. Efter interviewet blev jeg forelsket i SYSCO-kulturen, og så blev jeg ansat fra 1. juni 2021.

Hvordan var det at starte hos SYSCO?

At starte hos SYSCO var meget lærerigt. Jeg startede direkte i et kundeprojekt, som benytter .Net-teknologier med Azure. Jeg havde ingen erfaring med disse teknologier før, men jeg tog det i stiv arm – jeg kan godt lide at blive udfordret 😉 Med rigtig god opbakning og træning fra mine kollegaer, lykkedes det mig at levere.

Kan du beskrive din første tid hos SYSCO?

Jeg startede direkte ud i et kundeprojekt lige inden runde 2 af udviklingen startede for alvor, her fik jeg mulighed for at lære teknologierne i mit eget tempo. Jeg har udviklet en stand-alone mellemtjeneste til digital signering af dokumenter, der nu bruges i produktionen og kunden er meget tilfreds med løsningen.

Hvilke teknologier arbejder du med? Hvordan oplever du muligheden for at påvirke, hvilke teknologier du kommer til at arbejde med og lære?

Nu arbejder jeg med .Net og Azure. I projektet har vi god mulighed for at gå efter de løsninger, som kræves for at løse opgaver uanset teknologi. Jeg forbereder mig ved at tage en Azure-certificering her i december og har planer om at tage flere.

Hvordan tror du, at den teknologi, du arbejder med, vil udvikle sig i fremtiden?

Vores verden er ved at blive fuldt forbundet i alle aspekter af vores liv, samtidig med at disse teknologier kræver og oplever eksponentiel vækst på tværs af brancher. Med de nye løsninger, som hele tiden kommer til, skal man virkelig holde sig opdateret samt sørge for at få en masse erfaring, så man kan være med til at udvikle løsningerne på tværs af teknologier. Jeg tror på, at udvikling og infrastruktur vil være meget mere abstrakt i fremtiden – hvilket vil gøre det nemmere at integrere på tværs af platforme, samt levere og opdatere komplekse løsninger til slutbrugeren med rekordfart.

Hvordan arbejder du i dag?

Jeg arbejder som back-end udvikler i et kundeprojekt og har ansvar på tværs af miljøer. Jeg kan godt lide at arbejde hjemme, da jeg er mere koncentreret og fokuseret, men kan også godt lide at gå på kontoret, når der er mange møder og se mine kollegaer. Cato Aune er min Tech-mentor og jeg får mange gode tips om faglig udvikling og opfølgning fra ham.

Har du sat nogle mål for det næste år?

Drømme og ønsker går aldrig i opfyldelse, hvis du ikke sætter dig specifikke mål. Jeg arbejder imod et seniorniveau og har planer om at tage flere certificeringer, så jeg kan få mere ansvar og arbejde på tværs af flere teknologier.

Christian

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Hvis alt går efter planen, ser jeg mig selv som en af ​​Tech-mentorerne i SYSCO.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Det bedste er at arbejde sammen med alle de gode mennesker i SYSCO. Jeg tror på, at miljøet er det vigtigste på en arbejdsplads, uanset hvad du arbejder med. Det inspirerer og giver glæde at hilse på sine kollegaer i hverdagen, samt at være sammen med dem i sociale sammenhænge.

Christian

Har du en favorit podcast?

Min absolutte favorit er Lex Fridman-podcasten, hvor Lex interviewer inspirerende mennesker, så som krigshelte, filosoffer, matematikere og læger, der fortæller deres historier om vores verden samt om fremtiden. Hvert tema er unikt og meget tankevækkende.

Har du en rollemodel?

Jeg har flere rollemodeller. Matthew Mercer, der leder Critical Role-podcasten, er en fantastisk fortæller, der inspirerede mig til at begynde at skrive. Det har altid været min drengedrøm at skrive en bog. Jeg er en del af forfattergruppen i Oslo og har deltaget i flere skrivekurser, så jeg forsøger at skrive et par timer om dagen. Så må vi se om der bliver noget godt til sidst.

Den anden er Alexei Navalny, nutidens Nelson Mandela, der trods alt kæmper for retfærdighed og frihed mod et gigantisk, skræmmende og brutalt system. Jeg ville ønske, jeg var lige så modig som han!

Hvilke interesser har du?

Jeg kom til Norge for næsten 17 år siden sammen med min mor, da hun blev gift her. Min opvækst var fuld af glæde, men også nogle tårer. Da jeg kom til Norge, var det lidt svært at finde det fælles sprog med jævnaldrende, men det lykkedes mig da til sidst, at få nogle gode venner. At vokse op i Vestnorge er meget råt, jeg lærte en masse om landbrug, friluftsliv og hvilken ende jeg skal holde hammeren i. De bedste stunder i min opvækst, var at fejre jul med familien og tage på ture i fjeldet for at hjælpe min onkel med at få fåreflokkene til sommergræs.

Jeg interesserer mig for bøger, natur, træning og personlig udvikling. Min samlever og jeg har har to katte, Heide og Siri, som vi har adopteret fra Dyrenes beskyttelse for knap et år siden. Det er to pelsklumper og klør, som skaber en masse kaos, men som samtidig er meget sjove at være sammen med. De har deres eget sprog, som de taler til hinanden og til os, og jeg synes, det er vigtigt at blive mindet om, at der er mange forskellige arter her i verden. Hvis mine katte og jeg kan forstå hinanden, så kan alle mennesker også forstå hinanden 🙂

Her ses kattene Heide og Siri, som har et trygt og godt hjem hos Christian og hans samlever.
Back to top