Skip to content

#MeetOurTeam – Christine

#MeetOurTeam - Christine

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt
#MeetOurTeam. Mød Christine!

Navn: Christine Grumheden
Alder: 29 år
SYSCO-kontor: Ølen
Stilling: Statsautoriseret revisor
Kommer fra: Etne (Norge)
År i SYSCO:2 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Normalt sidder jeg på kontoret i Ølen, hvor jeg arbejder med mange forskellige regnskabssystemer såsom Visma Business, Visma Payroll, Poweroffice Go, Meastro og Visma Net, og så selvfølgelig Office 365, især Excel. De fleste af os sidder jo dog hjemme for tiden pga. covid-19, men heldigvis fungerer kommunikationen faktisk rigtig godt via Microsoft Teams og over telefonen.

Som revisor varierer mine arbejdsdage meget. Hvis vi f.eks. nærmer os en momsfrist, kan der hurtigt være meget arbejde på én gang, da alle resterende bilag for perioden skal gøres op, alle konti afstemmes og perioden afsluttes og lukkes. Alt dette skal være på plads, inden vi leverer en selvangivelse for moms.

Den mest hektiske periode for mig er derfor lige efter nytår når de årlige afregnings- og skatteopgørelsesdokumenter skal indsendes. Når den årlige afregning og skatteopgørelse skal udarbejdes, indebærer dette nemlig ofte en masse ekstra arbejde.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Jeg føler mig værdsat og ved, at jeg får støtte til at videreudvikle mine egne færdigheder samt tage nye udfordringer op. Jeg arbejder med mange gode mennesker og lærer noget nyt hver dag.

Christine

Hvilke specielle færdigheder har du brug for i dit job?

Ud over at være revisor for kunden er vi også rådgivere for dem. I lyset af dette, er der en række steder, hvor jeg gerne vil øge mine kompetencer yderligere. Blandt andet indenfor arv, gaver og generationsskifte – noget jeg er sikker på vil være gavnligt i mit daglige arbejde. For eksempel har vi flere familievirksomheder som kunder og de har ofte brug for hjælp. Et eksempel kunne være i forbindelse med at den næste generation skal overtage en virksomhed. Her opstår der ofte spørgsmål om arv – f.eks. hvis der er flere søskende, og nogle af dem måske ikke er “inkluderet” i virksomheden.

Du er netop blevet autorisert revisor – kan du fortælle os lidt om, hvorfor du valgte denne uddannelse?

Jeg er en person, som elsker at være i kontrol og har generelt brug for to streger under svaret. Matematik har altid været mit yndlingsfag – så derfor gav regnskab og revision mest mening i sidste ende. Vejen dertil har dog været en smule krinklet. Jeg studerede først agronomi, indretningsdesign og fast ejendom, før valget faldt på revision og regnskab. Nu er jeg endt her og har et godt og stabilt job, som jeg nyder meget. Det giver mig fleksibilitet samtidig med at jeg kan arbejde med det, som jeg godt kan lide og have mulighed for at dyrke mine “hobbyer” i min fritid.

Hvad er forskellen konkret mellem at være revisor og autorisert revisor?

Autoriseret revisor er en beskyttet titel i modsætning til revisor. Som autoriseret kan du være ansvarlig for opgaver for kunder og dermed have et større ansvar som følge heraf. Som autoriseret har du altså lov til at føre regnskab for andre, hvorimod man som revisor uden tilladelse i princippet kun må føre regnskab for sig selv eller for det firma, man er ansat i.

Som autoriseret revisor kan jeg være ansvarlig for opgaver – både for mine egne klienter og for andre sagsbehandlers klienter.

Christine
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? iTunes
Streaming eller flow-tv? Streaming
Podcast eller Radio? Podcast
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? Emoji
Snapchat eller InstagramSnapchat

Du nævner tidligere i interviewet, at du godt kan lide at have et job, hvor der er plads til at dyrke “dine hobbyer” i fritiden, hvad kunne det være?

Mine forældre har drevet forskellige restauranter, så der har altid været noget at hjælpe med der. Jeg har haft en hest og arbejdet i et kommercielt køkken. Jeg elsker at male, strikke, synge, spille guitar og træne – så som man måske kan høre, har jeg mange bolde i luften og mange hobbyer. Og jeg har også to børn under 4 år, så jeg vil gerne have mulighed for at bruge min tid på andet end arbejde når jeg har fri. Jeg er derfor meget glad for, at det er muligt at kombinere flere af disse ting med jobbet som autoriseret revisor hos SYSCO.

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg kan godt lide at synge og er meget glad for musik hvorfor jeg elsker mit bijob som karaoke-vært på den lokale pub i min hjemby.

Christine
Back to top