Skip to content

#MeetOurTeam – Ellina

#MeetOurTeam - Ellina

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte frem gennem det, vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Ellina!

Navn: Ellina Ivleva
Alder: 26 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Rolle: Konsulent
Kommer fra: St. Petersburg, Rusland
Hvornår startede du i SYSCO?Rent teknisk startede jeg (fuldtid) i august, men jeg vil sige, at jeg har været en del af SYSCO-familien meget længere end det!
Uddannelse:Bachelor i informatik: Programmering og systemarkitektur

Hvordan stiftede du bekendtskab med SYSCO, og hvordan endte du hos os?

For to år siden var jeg en sulten sjæl, der ledte efter sommerudfordringer. Jeg kendte dengang flere “Sysconians”, og en af ​​dem – Vitaly Semenov, rådede mig til at søge et sommerjob hos SYSCO. Det var sådan, jeg kom ind i SYSCO-verdenen for første gang. Den sommer havde jeg mulighed for at lære SYSCOs kultur, miljø og værdier at kende indefra. I år har jeg igen været en del af sommerholdet og sammen med tre andre gode IT-entusiaster implementerede vi en applikation til onboarding-processerne i SYSCO. Jeg synes det var utrolig fascinerende, at se hvor meget frihed og tillid man fik, uanset hvilket niveau man er på. Da sommeren var omme, gik jeg over til en fuldtidsstilling som juniorkonsulent og arbejder nu med integrationer hos en stor SYSCO kunde.

Læs mere om sommerprojektet, som jeg deltog i her >

Selvom vi kun var studerende, var det rart at opleve, at alle hos SYSCO så værdi i os. Dette var meget motiverende!

Ellina

Hvordan var det at starte hos SYSCO?

Min onboarding har været meget blød, da jeg vidste meget om SYSCO før og kendte mange, som arbejder her. En ting, som jeg synes er sjovt at nævne, er, at min gode veninde Daria Kormacheva startede i SYSCO på samme tid som mig – en utrolig dygtig front-end entusiast! I SYSCO har jeg mulighed for, både at få nye, gode og rare mennesker ind mit netværk – og styrke de relationer, som jeg allerede har. Er det ikke fedt? 🙂

Vil du gerne arbejde hos SYSCO? Læs om, hvordan det er at arbejde hos os og se vores ledige stillinger >

Kan du beskrive din første tid hos SYSCO?

Den første tid som fuldtidsansat har været (og er stadig) meget intens. Der er meget at sætte sig ind i, når man er helt nyuddannet.

Jeg fik rigtige opgaver næsten med det samme – da jeg startede projektet hos kunden. Først føltes det, som om jeg blev smidt på dybt vand, men nu ser det heldigvis ud til, at jeg kan svømme! 🙂

Ellina

Hvilke teknologier arbejder du med? Hvordan oplever du muligheden for at påvirke, hvilke teknologier du kommer til at arbejde med og lære?

Jeg arbejder med Oracle Service Bus, og samtidig forsøger jeg at sætte mig ind i Azure, fordi det er relevant for det projekt, jeg arbejder på, og generelt er en spændende teknologi, som jeg gerne vil kende.

Min oplevelse er, at SYSCO er meget støttende, når det kommer til selvlæring, og det er meget rart, at vi får mulighed for at holde os opdateret på teknologier, som er relevante for projekter, og som vi er interesserede i.

Ellina

Hvordan tror du, at den teknologi, du arbejder med, vil udvikle sig i fremtiden?

Fremtiden er i skyen. Langt de fleste virksomheder er enten allerede i skyen, eller er begyndt at planlægge deres cloudrejse.

Læs også: At flytte i skyen eller blive on-prem – det er spørgsmålet! >

Hvordan arbejder du i dag?

Jeg arbejder i et team, men vores opgaver er ret adskilte fra hinanden og er sjældent afhængige af hinanden. Så selvom jeg er en del af teamet, arbejder jeg ret selvstændigt. Min mentor er Vitaly Moshkov – en anden sysconianer, vi arbejder arbejder sammen for en af vores kunder. Han er en utrolig god og dygtig integrationsudvikler og lærer mig mange OSB- og integrationshemmeligheder. Der er ingen “kære mor” med Vitaly. Tingene skal gøres ordentligt og inden for deadline! Det har fungeret meget godt indtil videre.

Indlæringskurven er stejl, og at blive smidt ud af din komfortzone er rigtig godt for læringsprocessen – selvom det kan være hårdt.

Ellina

Har du sat nogle mål for dig selv for det næste år?

Ja, men jeg tror ikke jeg havde gjort det uden vores nye system med Check-ins 🙂 Dette er et system, som vi har implementeret i SYSCO. Så har vi 1:1 samtaler månedligt i stedet for 1-2 medarbejdersamtaler om året. Her tager vi fat på emner som trivsel, generelle refleksioner over den forgangne ​​måned, ser på mål og sætter/justerer mål for næste måned. Ved sådan et check-in møde har jeg sammen med Lisa Greenquist, som er min nærmeste leder sat nogle mål for mig selv. Jeg vil først og fremmest blive bedre og selvstændig i den teknologi, som jeg arbejder med, men jeg vil også arbejde mere i Azure retningen. Derudover vil jeg forsøge mig med en ny rolle som teamleder, hvor jeg får ansvaret for opfølgning af sommer-/bachelorstuderende.

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Det er et godt, men samtidig meget svært spørgsmål. Der kan ske så meget på 5 år. Jeg tror, ​​at sandsynligheden for, at jeg stadig er en del af SYSCO-familien, er meget meget stor, for jeg trives rigtig godt her. Dygtige og behagelige kollegaer, gode værdier, fantastisk miljø både fagligt og socialt. Hvad mere kan man drømme om? Jeg tror også, at jeg om 5 år er specialist i de teknologier, jeg arbejder med i dag. Måske er der stadig integrationer, måske bliver det noget helt andet. Jeg vil i hvert fald være dygtig og have godt styr på den teknologi, som min hverdag er bygget op omkring.

Hos SYSCO har jeg dygtige og behagelige kollegaer, gode værdier, fantastisk miljø både fagligt og socialt. Hvad mere kan man drømme om?

Ellina

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Kollegaer ❤️
Mulighed for egen læring! 📗📘
Mulighed for åben dialog med ledere 🤓

Hvad er din podcastfavorit?

«Forklaret» fra Aftenposten. Jeg har ikke altid tid til at sætte mig ordentligt ind i ​​et problem, som alle omkring mig taler om. «Forklaret» hjælper mig med at holde mig opdateret om mange forskellige ting, der sker rundt omkring i verden, og alt sammen på 15 minutter. Produktiv, ikke?

Har du en rollemodel? Hvem er det og hvorfor?

Jeg tror, ​​at alle omkring mig (venner, kollegaer, bekendte) har kvaliteter, som en rollemodel kunne have. Nogle er hårde, nogle er organiserede, nogle er altid sultne efter ny viden.

Hvis jeg absolut kun skal vælge én person, er svaret min mor.

Ellina

Hun er en vidunderlig kvinde, der ikke er bange for nye udfordringer, og intet kan stoppe hende på vej mod sit mål. Hun er venlig, men streng, når det er nødvendigt. Hun er både sej og blød. Hun er meget klog og kender svarene på alle spørgsmålene, men viser aldrig, at hun ved bedst. Hun har været mit forbillede siden jeg var lille.

Hvilke interesser har du?

Jeg kan godt lide at sy. Jeg har længe forsøgt at finde en aktivitet, der ville hjælpe mig med at slappe af. Broderi – uff aldrig igen. Strik – mission umulig. Tegne – har jeg ikke talent for. Så derfor kom jeg på syningen. Jeg finder dette meget afslappende. Jeg synes, det er særligt sjovt at sy ting om, som man allerede ejer. Og det vil jeg gerne blive endnu bedre til. Join The Fæbrik er en gruppe, jeg følger, som lærer en at sy ved hjælp af tips og bøger. Anbefales hvis nogen mangler et “entry point” i syverdenen!

En anden ting, som de færrest ved om mig, er, at jeg godt kan lide, når folk formidler ting på en pæn måde og bruger et smukt sprog. Jeg plejer at skrive gode udtryk og pæne sætninger ned. Nogle gange sker det, mens man taler. 😂

Her sidder jeg og syr på Deichmanske!
Back to top