Skip to content

#MeetOurTeam – Erik

#MeetOurTeam - Erik

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Erik!

Navn: Erik Thomas
Alder: 19 år
SYSCO-kontor: Stord, Norge
Stilling: IT lærling
Kommer fra: Tyskland
År i SYSCO:1,5 år

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Jeg står op klokken 5:30 hver dag og begynder at arbejde klokken 7:00. Som lærling kan dagen være meget varieret, hvilket jeg er rigtig glad for. Det kan være alt fra at sidde i support og hjælpe kunder, til at sidde i driften og løse et udfordrende problem. Men det meste af tiden arbejder jeg i driften.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Som lærling arbejder jeg med de fleste af de operationer, som vi leverer til kunderne. Meget af mit arbejde omhandler Citrix, en cloudbaseret arbejdsplatform, som vi leverer til en række af vores kunder. Her handler det om at installere ny software til kunderne eller løse fejl i deres nuværende systemer. I fremtiden ønsker jeg, at udvikle mig inden for netværk og infrastruktur, da jeg tror på, at dette vil være det mest brugbare i fremtiden. Det er så meget nemmere at kunne arbejde fra en hvilken som helst pc, i stedet for at tage sin egen pc med sig fysisk overalt, hvis man ikke har brug for den.

Læs mere om vores driftstjenester her >

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Det bedste ved at arbejde hos SYSCO er muligheden for at udvikle sig – hver dag lærer jeg noget nyt. Jeg har nogle virkelig dygtige kollegaer, som motiverer mig.

Erik

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er sjovt?

Det, der driver mig, er, at jeg kan opbygge færdigheder hver dag på arbejdet, og der er altid noget nyt at lære. Samtidig har vi et fantastisk arbejdsmiljø i driftsafdelingen på Stord, og vi hjælper og supplerer hinanden alle sammen. Det motiverer mig virkelig til at gå på arbejde hver dag!

Har du et yndlingscitat?

There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.

Jeg tror, ​​at dette citat viser, hvordan man opnår det, man ønsker. Det man ønsker kommer ikke af sig selv, man skal arbejde hårdt for det.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Podcast eller radio?Radio
Ringe eller SMS? Ringe
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller Instagram?Instagram

Er der andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg har en stor interesse for sport, især Formel 1, fodbold og basketball. Min far ser Formel 1, hver gang det er racerweekend, og lige siden jeg var lille, har vi set det sammen. Jeg var aktiv fodboldspiller, da jeg var yngre, men måtte opgive efter en skade, som jeg fik i et trafikuheld. Jeg følger stadig fodbold aktivt, og mit yndlingshold er Bayern München, hvor min favoritspiller er Robert Lewandowski. Han vandt «Striker of the year» i 2021.

Erik som en lille fodboldspiller!
Back to top