Skip to content

#MeetOurTeam – Eva

#MeetOurTeam – Eva

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Eva!

Navn: Eva Josephine Busck Fensvig
Alder: 26 år
SYSCO-kontor: København
Stilling: Marketing Manager
Kommer fra: Danmark
År i SYSCO:4 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Jeg arbejder som en slags kobling mellem salg og marketing – eller SMARKETING, som det nu også kaldes! Min arbejdsdag er aldrig den samme, hvilket gør hver eneste dag unik og spændende. Min dag begynder dog altid med en dejlig cykeltur, der gør mig klar til at tænke innovativt og bidrage med kreative ideer til de mange digitale kampagner, begivenheder og produkter, som vi arbejder med hver dag for at nå ud til vores kunder.

Hvad er det bedste ved at være ansat hos SYSCO?

Det bedste ved at arbejde hos SYSCO er, at der er plads til alle uanset alder, køn eller nationalitet. På kontoret i Danmark sidder vi alle sammen i et fælles kontorlandskab, hvilket betyder, at der aldrig er langt til den nærmeste kollega. Dette gør det muligt at spare på tværs af afdelinger samt involvere sig i hinandens arbejde og dermed lære nye ting fra hinanden.

Jeg sætter stor pris på, at jeg altid føler mig værdsat og ønsket i SYSCO. Hos SYSCO har hver enkelt medarbejder en plads og alle bliver hørt. Med vores forskellige kompetencer bidrager vi alle til en professionel, stærk og venlig kultur, og interessen for teknologi er fælles for os alle.

Hvilke teknologier arbejder du med til hverdag?

Det meste af mit arbejde foregår foran en computer, og derfor bruger jeg mange spændende teknologier / værktøjer hver dag. I marketingafdelingen bruger vi blandt andet Trello, som er baseret på Kanban-metoden (to do, doing, done). Via Trello har vi et overblik over opgaverne samt hvor langt vi er med dem og hver opgave bliver vist som et visuelt arbejdskort. Kortene er fleksible, delelige, og vi kan tilføje mange detaljer til hvert kort. Værktøjet hjælper os med at sikre, at vi let kan dele information og holde os up to date med de forskellige opgaver og aktiviteter, der finder sted på tværs af Norge, Sverige og Danmark – hvor medlemmerne af marketingafdelingen er fordelt.

Ydermere bruger jeg Microsoft Teams meget. De fleste af vores teammøder finder sted her, hvor vi kan mødes virtuelt men stadigvæk se hinanden igennem video. Hver uge har vi flere regelmæssige møder bl.a. redaktionsmødet, hvor vi gennemgår vores udgivelsesplan (Trello) og planlægger, hvad der vil blive offentliggjort i fremtiden, hvad enten det er et blogindlæg, nyheder til hjemmesiden, PR eller specifikke kampagner. På møderne sørger vi for at spare på tværs af landene og dele de forskellige aktiviteter, vi har på dagsordenen, dele tips og tricks samt hjælpe hinanden med eventuelle udfordringer, som den enkelte måtte have. Ved hjælp af Teams er det også let og hurtigt at kommunikere via chat eller dele skærme, når vi har brug for at vise hinanden de ting, som vi arbejder på.

Jeg bruger også WordPress, idet vores website er bygget op omkring WordPress. Ydermere bruger vi HubSpot som en del af vores Inbound Marketing-strategi. Lige nu arbejder jeg på at tage flere certificeringer inden for HubSpot-universet.

Du har lige deltaget i det, der hedder Oracle FreshTalent Trainee Program, hvad er det?

Det er et trainee-program, der fokuserer på at uddanne unge talenter. Med uddannelsen får man en god forståelse for, hvad Oracle Cloud er, hvordan man kommer i gang med Oracle Cloud samt hvilke muligheder, det skaber for virksomheder at flytte deres systemer i skyen. Derudover bliver man introduceret til de grundlæggende principper indenfor Design Thinking samt hvordan man bruger det i praksis.

Hvorfor valgte du at deltage?

Da SYSCO er Oracle Platinum Partner og har mange kunder inden for dette område, synes jeg, det var en unik mulighed for at få mere viden omkring Oracle’s produkter samt udvikle mine egne kompetencer.

Hvad har du lært på Oracle FreshTalent?

Jeg fik et godt grundlæggende kendskab til Oracle Cloud samt god indsigt i de fordele, som virksomhederne får ved at flytte til skyen. Derudover var det meget spændende at lære om Design Thinking og hvordan dette kan bidrage til en mere innovativ tilgang i forbindelse med udvikling af nye ideer, kampagner, produkter osv.

Det var generelt et godt program og sjovt at blive undervist af superkvalificerede specialister, som alle med glæde delte ud af oplevelser fra de forskellige brancher. En ekstra bonus var i særdeleshed også at man fik muligheden for at netværke med andre ‘unge talenter’ fra hele Skandinavien.

Som afslutning på uddannelsen fik vi til opgave at udvikle et produkt. Da vi var to personer fra SYSCO som deltog i uddannelsen, var det naturligt, at vi samarbejdede. Min kollega, Dimitrios Tziatzios og jeg komplimenterede hinanden rigtig godt. Dimitrios har en teknisk profil og var ansvarlig for udviklingen, mens jeg var mere kommerciel og var ansvarlig for forretningsplanen og layoutet.

Idet vi blev introduceret til Oracle Application Express (APEX) under vores uddannelse, besluttede vi os for at udvikle en service kaldet SYSCO Data Pension as a Service (DPaaS). En løsning, der vil være i stand til at arkivere ældre databaser/data og dermed reducere de årlige omkostninger til vedligeholdelse, licensering og udvikling – hvilket igen fører til forbedrede systemer, bedre ydeevne og lavere lageromkostninger.

Hvordan tror du, at du vil være i stand til at bruge det, du lærte i dit job hos SYSCO i fremtiden?

Generelt vil min ekspertise i Oracle Cloud være værdifuld i det arbejde, jeg udfører hos SYSCO. Derudover var læringen fra den sidste del af uddannelsen, hvor vi udviklede et produkt, værdifuld. Her medbringer jeg erfaringer, som jeg f.eks. kan bruge i samarbejde med de tekniske konsulenter til at finde den bedst mulige måde at bringe vores løsninger/tjenester på markedet.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Podcast eller Radio? Podcast
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? Emoji
Snapchat eller InstagramInstagram

Du vælger podcast fremfor radio, har du nogle gode anbefalinger?

Ja! Min yndlingspodcast er Mads & Monopolet, hvor lytterne kommer med et problem / dilemma, som de ønsker monopolets svar på. Monopolet har et skiftende panel bestående af kendte personer, som diskuterer dilemmaet og giver gode råd/forslag til en løsning.

Back to top