Skip to content

#MeetOurTeam – Grete

#MeetOurTeam – Grete

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Grete!

Navn: Grete Refsahl
Alder: 35 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Finance Business Partner
Kommer fra: Ski i Norge
År i SYSCO:1 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Meget varieret, men med nogle rutinemæssige opgaver. Omkring slutningen af ​​måneden er det vigtigt at få registreret timerne fra alle medarbejdere og konsulenter i Severa, som er vores tidsregistreringssystem. Systemet bruges så til at analysere timerne og talene til fakturering, for derefter at rapportere. Vi rapporterer bl.a. til top- og mellemledelsen om, hvordan måneden er gået i forhold til budget (timer og faktureringsgrad).

I dag bruger vi Excel til analyserne, men vi arbejder på at få en model, der vil gøre opfølgningen meget lettere for alle. Derudover arbejder jeg på at forbedre vores oplæringsrutiner for nye medarbejdere, kommunikation omkring finansafdelingensrolle samt forskellige serviceområder.

Hvilke teknologier arbejder du med?

For det meste arbejder jeg med Excel og procesværktøjer som Severa og Visma Business (fakturering / regnskab), som er dem vi bruger mest inden for økonomi. Da mængden af ​​data, der behandles i Excel, er stor, bruger jeg meget tid på at få et ordentligt analyse værktøj på plads for at forbedre effektiviteten.

Hvordan foretrækker du at betale fakturaer selv? AvtaleGiro? Vipps? Apple Pay osv.?

Rejsechecks! Haha nej. Jeg kan godt lide eFaktura og Vipps. Som en god økonom vil jeg gerne se + godkende fakturaen, før pengene forsvinder fra kontoen. SYSCO har jo bl.a. udviklet sin egen Multikanal-løsning til afsendelse af fakturaer. Læs mere om SYSCO Multi Channel Invoicing >

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Jeg er drevet af at finde måder at forbedre vores systemer og rutiner på. Og sammen med brugerne se, hvad der er nødvendigt for at skabe enklere og mere brugervenlige løsninger. Det er sjovt at se, når min indsats skaber værdi for andre.

Grete

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Helt klart menneskerne. Selvom SYSCO er på en spændende rejse og har mange seje projekter, er den vigtigeste motivator for mig helt sikkert gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø!

Grete

Hvad er dit yndlingscitat?

What you resist, persists.

Carl Jung
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Afhænger af situationen, men oftest SMS
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller Instagram?Begge

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg kan godt lide at være aktiv, så jeg dyrker en del vægtløftning, løb og yoga. Jeg går ikke op i, hvor tungt jeg løfter, men følger princippet om 6-10 reps pr. sæt. Fra min studiekarriere som deltidsdørmand trænede jeg meget med mine kollegaer og lærte nogle gode teknikker. Men oprindeligt startede jeg faktisk med vægtløftning som 15-årig, fordi jeg var meget tynd og ville tage på i vægt.

Derudover er jeg meget glad for at rejse, jeg har bl.a. været på en helt fantastisk tur til Påskeøen. Denne ø burde alle virkelig opleve, det er som at komme til en forhistorisk verden.

I mangel på rejsemuligheder under pandemien, har jeg haft meget mere tid til at dyrke friluftslivet. Jeg troede aldrig, at jeg skulle eje gummistøvler og en sovepose, men jeg tog fejl! Der var imidlertid behov for en pandemi for at dette kunne ske. Men der har ikke været meget camping indtil videre, for det meste har det været dagsture. Vi rejser meget til Sørumsand og søerne der. Der er stille og rolig, smuk natur og bademuligheder.

Dagstur til Varsjøen i april i år. Der var stadig is på vandet, så ingen svømning.
Back to top