Skip to content

#MeetOurTeam – Inna

#MeetOurTeam – Inna

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Inna!

Navn: Inna Shtepa
Alder: 26 år
SYSCO-kontor: Stord
Stilling: Konsulent
Kommer fra: Ukraine
År i SYSCO:1,5 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Min arbejdsdag starter typisk med et morgenmøde, hvor vi diskuterer aktuelle opgaver og laver en plan for dagen. Afhængigt af det produkt, vi arbejder på, kan dagen bestå af at analysere data, udvikle nye rapporter og visualiseringer eller foretage ændringer i eksisterende rapporter. Dette styres altid af en dialog i projektgruppen, da rapporterne skal vise relevante data og imødekomme kundens krav.

Hvilke teknologier arbejder du med?

I øjeblikket arbejder jeg mest med Microsoft Power BI – som er en forretningsanalysetjeneste. Hos EnergyX arbejder vi med udvikling af software, der hjælper vores kunder med at opretholde fuld kontrol og indsamle data og nøgletal i hele energiværdikæden, hvilket skaber en moderne og omkostningseffektiv løsning til virksomheder, der køber, sælger og transporterer naturgas. Ud over de vigtigste produkter, hvilket er EnergyX Control og EnergyX Dispatch, tilbyder vi også et fuldt integreret Power BI-datasæt, rapporter og dashboards.

Power BI består af en Windows-desktopapp kaldet Power BI Desktop og en tilsluttet SaaS-tjeneste kaldet Power BI-tjeneste. Mit hovedværktøj er Power BI Desktop. Det giver dig mulighed for at forbinde forskellige datakilder, kombinere dem og derefter oprette visuelle elementer og samlinger af visuelle elementer. Meget af mit arbejde involverer også brug af Power Query og DAX (sproget blev oprettet specielt til håndtering af datamodeller ved hjælp af formler og udtryk).

Ellers bruger jeg også meget tid på Microsoft Teams både med kunder og kollegaer.

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Jeg kan godt lide at arbejde med moderne og relevant teknologi. Hver dag møder jeg et stort udvalg af opgaver eller spørgsmål, og det er sjældent at løsningen ligger lige på overfladen. Netop det at undersøge ting nærmere, er en stor drivkraft, som motiverer mig til at blive ved med at forbedre mig og lære nye ting.

Inna

Jeg kan derudover også godt lide det koncept, vi har hver fredag ​​”Friday Lunch Learnings”. Netop dette er en fantastisk mulighed for at lære om, hvilke andre projekter mine kollegaer arbejder med. Derudover har vi også Kahoot Quiz og Energy Break møder, der hjælper med at skabe sammenhold og en god kultur blandt os alle.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Jeg elsker at arbejde med et så stort antal af forskellige dygtige mennesker, som altid er klar til at hjælpe. At arbejde i EnergyX-teamet, som består af anerkendte eksperter med mange års erfaring, er en af ​​de største fordele. Jeg kan også godt lide, at jeg hver dag har mulighed for at forbedre og udvikle mig selv. Desuden spiller vores værdier (Energized, Super skill og Fuzz fighter), der er indbygget i SYSCOs ideologi, en vigtig rolle. Alt dette – sammen med miljøet, den venlighed og den behagelige atmosfære, der er i virksomheden – er det bedste ved at arbejde i SYSCO!

På kvindedagen den 8. marts var du i spidsen for en af ​​vores kampagner. Hvad betyder denne dag for dig?

For mig er kvindedagen en fejring af kvindelighed, og kvinder som har været med til at skrive historien. Jeg beundrer energiske, sjove, uafhængige kvinder. Jeg kan godt lide at fejre dagen, især fordi den bringer folk sammen. Dette giver os grund til at støtte hinanden og fejre præstationer – og dagen fejres ikke kun af kvinder, men også af mænd. Kønsstereotyper findes stadig – det vil sandsynligvis tage generationer før der virkelig bliver skabt ændringer, men hver gang vi beslutter at udfordre, kommer vi tættere på målet.

Jeg er meget glad for, at vi i SYSCO lægger så stor vægt på mangfoldighed. Mangfoldighed er en grundlæggende byggesten i både forretning og liv. Jeg er stolt over, at SYSCO forsøger at skabe teams af mennesker med forskellige perspektiver, oplevelser og interesser for at fremme nye ideer og perspektiver. Kreativitet og innovation trives her, og dette hjælper os med at forstå de forskellige motivationer, forbindelser og interaktioner.

Inna

Hvad er dit yndlingscitat?

Alt er muligt. Det umulige tager bare længere tid.

Dan Brown
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Ringe
Emoji eller tekst? Begge dele
Snapchat eller Instagram?Instagram

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg har altid været en stor fan af at rejse. Under mine universitetstid besøgte jeg alle byerne i Ukraine. Da jeg flyttede til Norge fik min rejselyst endnu mere fart, da naturen her er så utrolig smuk. Og den smukke natur har ført til en ny hobby – fotografering. Om foråret og sommeren prøver jeg at tilbringe mine weekender i et telt, og så rejser jeg bare rundt og overnatter forskellige maleriske steder. Efter godt et år i Norge har jeg flere fotoalbum fyldt med fotografier af usædvanligt smukke steder.

Hele mit liv har jeg betragtet mig selv som en person med en teknisk tankegang og fuldstændig ligeglad med enhver form for kreativitet. Men ifm. COVID-19 og karantæneperioden, hvor jeg blev nødt til at udsætte mine rejser, begyndte jeg at lave puslespil, løse gåder, male billeder og dyrke potteplanter. Så karantæneperioden hjalp mig simpelthen med at gøre min stue til et kreativt værksted. Det synes jeg faktisk er meget godt ift. til at jeg tidligere var en 100% ikke-kreativ person ?

Bjergtur til Stovegolvet 703 moh., Stord.
Back to top