Skip to content

#MeetOurTeam – Jon Petter

#MeetOurTeam – Jon Petter

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Jon Petter!

Navn: Jon Petter Hjulstad
Alder: 48 år
SYSCO-kontor: Lysaker/Drammen
Stilling: Customer Success Manager / Teamleder i Integration & Development
Kommer fra: Levanger (Norge)
År i SYSCO:7 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Jeg arbejder tæt sammen med mange i SYSCO, hvilket betyder at der hurtigt er mange møder og telefonopkald i løbet af en dag – mange af møderne er dog online via Teams. Her på det seneste har jeg dog også arbejdet et par dage fra kontoret, hvilket har betydet at jeg har kunne se nogle af alle mine kollegaer igen – virkelig hyggeligt. Det har jeg virkelig savnet under pandemien, så det er dejligt endelig at kunde mødes foran kaffemaskinen og til frokost igen.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg har arbejdet mange år med Oracle-teknologi – især inden for integration og middleware. Både inden for udvikling og drift. I de senere år er jeg også blevet mere fortrolig med Java/Open Source-teknologier og Microsoft/Azure, dog ikke på det samme praktisk niveau som med Oracle. Sammen med mine kollegaer har jeg lært meget om disse forskellige platforme og jeg føler faktisk, at vi som samlet integrationsteam har den fordel, at vi ofte kender både kundens gamle og nye integrationsplatforme på forhånd. Det faktum, at vi kan hjælpe kunder i sådanne overgange – hvad enten det er til skyen eller til nye platforme.

Vi er meget gode til at integrere forskellige slags applikationer!

Jon Petter

Hvad driver dig på arbejdet og i din stilling, hvad er det sjove?

Jeg har fået en ny stilling som Teamleder og Customer Success Manager – fra at have været afdelingsleder i 7 år. I min nye stilling arbejder jeg tættere sammen med kunderne og er ansvarlig for et team af konsulenter. Efter at have arbejdet så længe i SYSCO, kender jeg folk her rimelig godt, hvilket betyder at jeg ved hvad enkeltpersoner er eksperter inden for. Vi har nogle meget talentfulde mennesker – og jeg synes det er fantastisk at se dem inspirere i forskellige spændende projekter.

Jeg elsker virkelig at kunne sammensætte teams, der løser kunders projekter og udfordringer.

Jon Petter

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Jeg har været involveret i at skabe et job, som jeg nyder meget, og jeg arbejder med ekstremt talentfulde mennesker. Siden jeg startede hos SYSCO, er vi vokset meget. Vi har nu et stort Oslo-kontor, og vi har også kollegaer, der arbejder med det samme som os i Sverige og Danmark. Vi vokser og klarer os godt, det gør det ekstra sjovt at være i SYSCO.

Jeg har arbejdet med Oracle Fusion Middleware i mange år. Vi har nu ansvaret for at betjene nogle af de mest komplekse løsninger på stakken med 24/7 beredskab. F.eks. har jeg været involveret i at sammensætte teamet til at køre Elhub på middleware. Læs mere om dette projekt her: SYSCO i nøglerolle, når Norge flytter “DataHub” hjem fra Indien >

Vi har virkelig formået, hvad jeg havde håbet, vi ville opnå. Nu er vi klar til at tage det til næste trin, nemlig at gøre den samme rejse med Azure-integrationer. Vi har et meget stærkt team på plads i Azure, og jeg ser frem til at se, hvad fremtiden byder på! Kompetente og certificerede konsulenter inden for moderne cloud-teknologi er en af ​​SYSCOs konkurrencemæssige fordele.

Hvordan bliver din sommerferie her i 2021?

Min sommerferie i år er ikke helt planlagt, men jeg kommer sandsynligvis ikke meget længere væk fra Drammen. Planen er at finde nogle kortere ture, som hele familien vil være med på. Den længste tur vil nok være en tur til en hytte, vi har til rådighed ved Ursfjorden i Sømna (Helgeland). Der kan vi fiske i en lille flod på bjerget og måske fange makrel og torsk ved havet. Vi har ikke besøgt vores hytte i Sverige siden før pandemien – så jeg håber også meget, at der åbnes op, så hele familien snart kan komme afsted.

Har du et yndlingscitat?

“If you want to feel happy, do something for yourself. If you want to feel fulfilled, do something for someone else.”

Simon Sinek
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Begge dele – ofte en sms før jeg ringer
Emoji eller tekst? Begge dele
Podcast eller Radio?Podcast. Favoritten er “A bit of Optimism” med Simon Sinek – Han motiverer mig og inviterer altid interessante mennesker med ind i podcasten.

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg er meget interesseret i gamle huse og bygningsbeskyttelse – og gamle møbler. Vores hytte i Sverige er 250 år gammel og her kan man virkelig se, hvordan gamle metoder stadig fungerer super ift. vinduer og lerpuds på væggene. Det har godt nok været en langt projekt at få det sat i stand, men følelsen af ​​at vågne op på en solskinsdag i et gammelt hus med gamle møbler – det føles altså meget godt! Kan ikke vente med at rejse til Sverige igen.

Med 3 børn bliver der ikke meget fritid, men heldigvis kan den yngste pige lide svømme, hvilket jeg også er stor fan af. Jeg forsøgte først at lære hende brystsvømmelse, men da hun lærte crawl, hvor man kan svømme meget hurtigere, faldt valget på det.

Ellers er jeg en aktiv deltager i vores fantasy fodboldkonkurrencer i SYSCO, hvor jeg fokuserer på den norske liga. Jeg havde en dårlig start på sæsonen, men nu fører jeg faktisk. Billedet nedenfor viser det trofæ, jeg fik sidste år, da jeg vandt – så jeg arbejder virkelig hårdt for at vinde igen i går.

God stemning på kontoret, da Jon Petter modtager prisen fra sin kollega Hung Huynh efter at have vundet SYSCO Fantasy fodboldkonkurrencen.
Vinterbillede af Jon Petters 250 år gamle hytte i Sverige.
Back to top