Skip to content

#MeetOurTeam – Jonas

#MeetOurTeam – Jonas

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Jonas!

Navn: Bror Jonas Viktor Tano
Alder: 40 år
SYSCO-kontor: Uppsala
Stilling: Senior IT-konsulent
Kommer fra: Boden
År i SYSCO:15 år (inkl. UPSYS, et selskab opkøbt af SYSCO)

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Mit vækkeur ringer normalt kl. 06.00, hvorefter jeg “løber” ud til computeren til dagens første kodningssession – inden børnene vågner kl. 07.00. Efter morgenmaden fortsætter arbejdet til kl. 09.45, hvor vi har det første af dagens to korte stand-up møder i mit team. Derefter bruger jeg normalt min tid på systemudvikling, nogle flere møder samt noget administrativt arbejde.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg har arbejdet meget bredt gennem årene og er dermed en full-stack udvikler med meget dyb viden omkring databaser. Lige nu arbejder jeg i et Linux-miljø med C, C++, CMake, Python, Bash, Java Swing, og til sagsbehandling og inden for continuous integration and continuous delivery/continuous deployment (CI/CD) bruger vi JIRA samt Jenkins, men vi er i gang med at modernisere og skifte til Azure DevOps.

Hvad driver dig på arbejdet og i din stilling, hvad er det sjove?

Det er altid rart at arbejde på nogle langsigtede projekt, som jeg gør lige nu. Jeg kan godt lide at lære nye ting, så man hele tiden sørge for at udvikle sig og er klar til fremtiden. Det føles f.eks. godt, når man har skrevet en kode om om, forbedret/forenklet en gammel kode eller udvidet testdækningen. Eller når man bygger et nyt modul fra bunden og har mulighed for at bruge nye tilgange eller ny teknologi.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Jeg elsker, at vi har så god en arbejdskultur og gode værdier i SYSCO. Det er utrolig udviklende og lærerigt for mig at arbejde hos SYSCO. Jeg har gjort så mange forskellige ting, både teknologisk såvel som professionelt og kommercielt.

Jonas

Hvad er dine “superkræfter”?

Det er min bredde, erfaring og evne til at få en helhedsforståelse, som er mine stærkeste sider. Jeg er også meget hurtigt til at lære nye systemer og miljøer at kende.

Har du et yndlingscitat?

Hvis du ikke ved, hvor du skal gå hen, fører alle veje dertil!

Afrikansk sitat

I første omgang lyder dette citat meget optimistisk (og passer meget godt på mig, da jeg er optimist), men man skal stadig reflektere over, hvor man skal hen. Så konklusionen er, at det nok er bedst at have en plan for, hvor man skal hen.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Podcast eller radio? Podcast når jeg er alene og radio hvis man er flere sammen
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? Tekst
Scnapchat eller Instagram?WhatsApp!

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg er en sprognørd og har studeret meänkieli (tornedalsk finsk) på universitetsniveau. Grunden til at jeg begyndte at studere meänkieli, var egentlig fordi begge mine bedsteforældre boede i svenske Tornedalen (Övertorneå og Haparanda), og her talte alle meänkieli. Generelt stoppede man med at lære meänkieli til sine børn i 40’erne og 50’erne, så sproget dør nok ud. Jeg syntes, dog alligevel at det var sjovt at få forbindelse til mine rødder og samtidig lave en “kulturel gerning” ved at forsøge at bevare sproget lidt. Men de fleste af mine slægtninge, der kunne tale sproget flydende, er døde. Så i dag er jeg bedre til standardfinsk og har desværre glemt en masse meänkieli!

Back to top