Skip to content

#MeetOurTeam – Line

#MeetOurTeam – Line

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Line!

Navn: Line Storehaug
Alder: 30 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Projektleder
Kommer fra: Kolbotn (Norge)
År i SYSCO:1,5 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Min dag starter ofte med et kort stand-up overbliksmøde med teamet. Derefter afholdes de mange planlagte møde samt ad hoc-møder. Her er det vigtigt at være fleksibel – en arbejdsdag, som projektleder kan sjældent planlægges detaljeret. Heldigvis har jeg mit Trello-board at læne mig op af, som viser alle mine opgaver. Trello er et kanban board, hvor jeg sorterer mine opgaver efter status. Her får jeg et overblik over: hvad der skal igangsættes, hvad jeg allerede arbejder på samt hvad jeg er færdig med. Derudover forsøger jeg også at gå en tur med min hund Frikk midt på dagen, nu hvor vi er på hjemmekontoret.

Hvilke teknologier arbejder du med?

På et af de vigtigste projekter, jeg arbejder på lige nu, arbejder vi på integrationer til SYSCO Connected Energy Hub. Her arbejder udviklingsteamet bl.a. meget med udviklingssproget Java. Ellers er det primært Oracle og Middleware-opgraderingsprojekter til to nøglekunder, som jeg arbejder med. Ydermere arbejder jeg også med applikationer til rapportering om pris, vandstand, vejr osv. til en af ​​vores strømkunder. Det er meget forskelligt, hvilke projekter jeg arbejder på, men energibranchen er altid den røde tråd for mit arbejde.

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Det giver mig energi og driver mig, når vi har et godt teamwork på arbejdet. Det er faktisk noget, som jeg prøver at fokusere på hver dag.

Line

Når man trives på arbejdspladsen og virkelig bruger hinandens superkræfter til at levere de bedste løsninger til kunderne, er slutresultatet bestemt det bedste. Det er virkelig noget, som jeg brænder for – og jeg har faktisk skrevet et indlæg på SYSCO-bloggen om kommunikation i projektarbejde.

Læs blogindlægget “Dårlig kommunikation forårsager projektnedbrud” her>

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Nok det at være en del af en virksomhed, som er i så stærk vækst og hvor drivkraften gør det både sjovt og udfordrende.

Line

På kvindedagen var du i spidsen for en af ​​vores kampagner. Hvilket emne brænder du mest for i denne sammenhæng?

Mit engagement er først og fremmest uden for Nordens grænser. Der er stadig meget lang vej for de piger og kvinder, der bor i lande, hvor man kan blive sorteret fra på baggrund af sit køn og dermed ikke får lov til at tage en uddannelse. Eller er uden juridisk beskyttelse ift. voldssager.

Hvis vi vender snuden hjem, er jeg stolt af, at SYSCO har sat et klart mål om rekruttering af kvinder og mangfoldighed. Det er en hjertesag for mig, at vi kvinder skal kunne påtage os ledelsesroller – så vi kan være med, når der træffes beslutninger, også i de uofficielle fora.

Line

På FNs verdensdag for kulturel mangfoldighed i sidste uge blev SYSCO udnævnt til den bedste mellemstore norske virksomhed med hensyn til lighed og mangfoldighed af Equality Check og CARE, det er jeg virkelig stolt af. Læs mere om dette her >

Hvad er dit yndlingscitat?

Det er nok mere en tommelfingerregel, som jeg prøver at følge: “At behandle andre, som du gerne selv vil blive behandlet”. Det lyder måske simpelt, men for mig er det en god påmindelse i en hektisk hverdag.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Beskeder derhjemme og opkald ift. arbejde
Emoji eller tekst? Begge. En smiley er aldrig forkert ?
Snapchat eller Instagram?Instagram

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Er i voksenalderen blevet en, der glædeligt siger ”Livet er bedst ude”. Jeg kan godt lide at bruge min fritid på ture i naturen med min mand og hund. I slutningen af ​​denne her sæson investerede jeg i noget rigtig godt randonee ski udstyr. Tiden vil vise, om det var en god investering eller ej.

Billedet blev taget på Harahorn i Hemsedal tidligere på året. Vi tilbringer meget af vintersæsonen der. Her har jeg min hund Frikk med på tur til toppen. Vi tager mest på skiture, men her var vi på snesko-tur.
Back to top