Skip to content

#MeetOurTeam – Line

#MeetOurTeam – Line

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Line!

Navn: Line Johansen
Alder: 47 år
SYSCO-kontor: Lysaker/Oslo (Norge)
Stilling: Energiekspert
Kommer fra: Filtvet, søndre Asker (Norge)
År i SYSCO:2 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Mit daglige arbejde består af mange møder og workshops med udviklere, projektledere og kunder. Jeg arbejder især med kunder indenfor energisektoren. Branchen står overfor en digital transformation, og alle de muligheder som ligger forude, får mig til at tænke over, at dette må være verdens bedste industri at arbejde med. Jeg tror at fremtiden vil komme til at bære præg af, hvordan vi formår at bruge og udnytte teknologien ift. at udfordre de traditionelle måder at løse opgaver på. Netop dette arbejder vi meget med i udviklingen af ​​vores nye løsning SYSCO Connected Energy Hub.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg arbejder mest med rådgivning til vores kunder og dermed finde ud af, hvilke teknologier der kan bidrage til at nå vores mål om at tilbyde nem software til hele energibranchen. Jeg bruger meget tid på at holde mig opdateret om, hvad der sker i branchen og på nye teknologier, som kan hjælpe os med at skabe endnu bedre løsninger til energibranchen.

Hvad driver dig på arbejdet og i din stilling, hvad er det sjove?

Jeg er drevet af at løse problemer og hjælpe med at skabe gode værktøjer som kan føre til en mere enkel hverdag. Derudover giver det mig en masse energi at arbejde med spændende produkter, produktudvikling samt vores kunder.

Line

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Jeg synes, at der er super sjovt at arbejde i et firma, som tør investere i det nye og anderledes. Det er svært at gå ind og udfordre de etablerede leverandører i energibranchen, så vores lancering af ​​en ny og cloud baseret “KIS-løsning, som forenkler hverdagen” ses som et kvantespring inden for “nyt og anderledes” – og så har jeg vidunderlige og talentfulde kollegaer.

Du arbejder som energiekspert og har været taler på vores webinar om vores nye løsning til energibranchen, SYSCO Connected Energy Hub, kan du sige noget mere om det?

At være foredragsholder har været meget sjovt og samtidig meget udfordrende. Jeg kan ikke så godt lide når jeg selv er i centrum, så det har i den grad været udenfor min komfortzone. Alt i alt synes jeg dog at det har været spændende, og jeg vil helt sikkert gøre det igen.

Du er for nylig blevet nomineret som en af ​​kandidaterne til prisen Power Woman of the Year! Hvorfor tror du, du er nomineret til denne pris, og hvad betyder denne anerkendelse for dig?

Det var virkelig sjovt at blive nomineret til denne pris, og jeg var meget stolt, da jeg modtog beskeden. Jeg tror (og håber), at det er baseret på min viden og erfaring. Derudover har jeg et stort engagement i at bidrage til nye og bedre løsninger, som gør hverdagen lettere, giver indsigt, viden og værdi – og sidst men ikke mindst bidrager til løsninger, der kan gøre virksomheder mere bæredygtige.

Har du et yndlings citat?

«Visst fanden skal der skytes med skarpt!»

Oberst Eriksen, Oscarsborg 9. april 1940

Jeg er en stor fan af dette citat – fordi det siger noget om selvtillid, mod og beslutsomhed. I det øjeblik måtte Oberst Eriksen træffe en beslutning uden at tøve. Oberst Eriksen lyttede altså til sin mavefornemmelse, stolede på sig selv og hans viden – og tog en beslutning. Selvom han ikke vidste, om han ville blive stillet for retten eller blive udnævnt til krigshelt.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? Android
Itunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv?Streaming
Podcast eller Radio? Radio
Ringe eller SMS?SMS
Emoji eller tekst? Emoji
Snapchat eller Instagram? Instagram

Har du et favorit podcast?

Krimpodden og The Joe Rogan Experience. Krimpodden er en podcast, som følger den norske kriminalitet meget tæt. Man hører i deltaljer om en række interessante sager, som man ellers ikke kender så meget til. I min fritid bruger jeg meget tid på jura og er nok lidt fritids jurastuderende med en lille forkærlighed for strafferet. Derfor kan jeg godt lide krimi podcast. The Joe Rogan Experience er noget min ældste søn introducerede mig for. Joe Rogan er en stor amerikansk mediepersonlighed, og jeg er især stor fan af den episode med Edward Snowden, hvilket nok hænger sammen med min fascination for kombinationen af ​​politik, magt, penge og hemmeligholdelse …

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg er en aktiv jæger og skytte (riffel, haglgevær og pistol). Jeg går på jagt efter stort vildt, småt vildt (hjorte, hare, rådyr) og fugle. Faktisk synes jeg alle former for jagt er sjove, men jeg har nok en forkærlighed for haglskydning, da det giver mest action og variation. Derudover elsker jeg naturen og har været på mange fede ture rundt i Norge. Den bedst tur havde jeg i sommers, hvor jeg vandrede op til en af Norges højeste bjergtoppe og udsigten var helt fantastisk.

Derudover drømmer jeg om en motorcykel med sidevogn og en trike (trehjulet cykel) – helst lysegul!

Noget, som de færreste ved om mig, er at jeg har deltaget i NM i krydsord og praktiseret skihop!

Line

Skiløb (slalom ski) praktiserede jeg i et par år, fra jeg var 8-9 år gammel. Jeg deltog i lokale konkurrencer og deltog i ét kredsløb mesterskab. Jeg kan huske at jeg vandt det kredsmesterskab – som den eneste pige på min årgang! Muligvis også den eneste på slalomski.

Back to top