Skip to content

#MeetOurTeam – Madelen

#MeetOurTeam – Madelen

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Madelen!

Navn: Madelen Vestrheim Knutsson
Alder: 55 år
SYSCO-kontor: Stord
Stilling: Daglig leder i SYSCO Finans AS
Kommer fra: Stord
År i SYSCO:7 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

At være daglig leder i SYSCO Finans er et ekstremt varieret og begivenhedsrigt job. Ingen dage er ens. Som leder er der meget personaleadministration og opfølgning. Jeg har også kunder, som jeg hjælper med med indberetning, afstemning og årsopgørelse, samt udførsel af alle regnskabsfunktioner. Og vi er også ansvarlige for SYSCO ePortal, som vi leverer til mange energiselskaber i Norge. Dette er et sæt værktøjer, som sikrer effektiv informationsstrøm mellem fagsystemer og ERP-systemet. De virksomheder, som benytter sig af SYSCO ePortal, har reduceret tidsforbruget til administration og økonomifunktionen betydeligt. Dette frigør tid, der kan bruges på andre opgaver i virksomheden og bidrager til øget produktivitet og mere effektiv administration.

Lige nu hjælper jeg med at forberede SYSCO ePortal User Forum, som afholdes i Norge på Gardemoen d. 26. og 27. oktober. Dette er en årlig begivenhed, hvor vi inviterer ePortal-kunder og andre interessenter, til at høre om de nyeste tips og tricks til en mere effektiv brug af ePortal. Vi behandler også aktuelle emner inden for energi og regnskab for vores kunder. Vi har en spændende agenda i år! Der kommer bl.a til at være nyheder omkring Visma-systemer, nye rapporter i vores rapporteringssystem OSR og derudover kommer der to eksterne talere, som vil tale om konsoliderede regnskaber og reglerne for ny netleje af el, som træder i kræft fra d. 1. januar.

Se agenda for vores SYSCO ePortal User Forum her >

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg er økonom og arbejder derfor ikke rigtig med teknologi, som mange af mine dygtige kollegaer gør. Men jeg benytter da de fleste Visma-systemer, andre ERP-systemer og vores CRM-system Power Office. Derudover er jeg inde over også SYSCOs egenudviklede systemer: Timemodul og Anleggsregister (begge er moduler i SYSCO ePortal) og indberetningssystemet One Stop Reporting.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

I SYSCO har jeg meget gode og dygtige kollegaer, som besidder en masse viden om økonomi og regnskab samt systemer og teknologier, som vi og vores kunder benytter. Derudover er mine kollegaer meget behagelige og er med til at sprede en masse positiv energi.

Vi arbejder ofte med projekter på tværs af afdelinger. At lykkes med sådanne projekter og få god feedback fra kunder, får mig virkelig til at føle følelsen af ​​at være en del af SYSCOs succeshistorie.

Madelen
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Det er lidt forskellige, nogle gange er det lige så effektivt at ringe
Emoji eller tekst? Begge dele
Snapchat eller Instagram?Snapchat

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg elsker at vandre i bjergene, det føles godt for både krop og sjæl. Min familie og jeg, er så heldige at have en hytte på Hamlagrø ved Voss og vi tager dertil, så ofte som vi kan. Det er mit “paradis”, og jeg nyder bjergluften både om vinteren og sommeren. Vi har en hund af Samoyed-racen, der kræver en masse gåture, mindst en time om dagen. Så ja – jeg er meget på tur!

Jeg er også meget interesseret i Formel 1. Jeg ser sjældent sport i tv’et, men jeg vil helst ikke gå glip af Formel 1. Jeg tror, ​​det er fordi begge vores sønner plejede at dyrke motocross. Derudover tror jeg også, at det har noget med spændingen at gøre – ofte er der spænding til sidste sving. Der er meget, der kan ske i et løb, og selvom du har det bedste udstyr, strategi og driver, er du ikke garanteret at krydse målstregen først.

Fra 1990 til 1995 boede min mand og jeg i Gävle, Sverige. Jeg arbejdede som økonom i afdelingen for ejendomsadministration i Amtsrådet. Jeg fik nogle rigtig gode kollegaer, som jeg også er i kontakt med, selvom vi har tilbage i Norge længe. Jeg elsker Sverige, og vi forsøger at rejse dertil, så ofte som vi kan, for at besøge min mands familie.

Back to top