Skip to content

#MeetOurTeam – Magne

#MeetOurTeam – Magne

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Magne!

Navn: Magne Ellefsen Nordtveit
Alder: 36 år
SYSCO-kontor: Haugesund
Stilling: Tech Lead, SYSCO Connected Energy Hub
Kommer fra: Stord
År i SYSCO:2 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Som Tech Lead deltager jeg i mange møder, arbejder med koordinering af udviklingsopgaver samt forskellige funktioner i vores MAFI-løsning SYSCO Connected Energy Hub – en moderne løsning som vi har udviklet i Norge, som gør processerne med måleraflæsning, afregning, fakturering og indsamling af fakturaer både lettere, hurtigere, mere præcise og mere sikre end tidligere. Og hvis jeg er heldig og har lidt fritid, så tager jeg mig tid til at løse udviklingsopgaver! Jeg er oprindeligt udvikler, så jeg elsker at se, hvordan simpel kode kan løse komplekse problemer. Det vil sandsynligvis altid være en af ​​mine lidenskaber.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg arbejder meget med Microsoft Azure, og de fleste af vores tjenester i SYSCO Connected Energy Hub er skrevet i C # (.NET core 3.1 ++). Ellers bruger jeg meget af dagen på forskellige tegneværktøjer til at visualisere processer og arbejdsgange. Vi bruger Git, C #, Java, en masse EDB, DevOps pipelines, Buzzword, Kubernetes og en masse Miro.

Til kildekodehåndtering benytter vi Git i Azure DevOps, og vi benytter Windows, Linux og Mac og Visual Studio, VS Code, Rider og vim som OS og IDE. Løsningen som jeg benytter dagene på å utvikle kjører i Kubernetes, så da er vi jo raskt inne på teknologier som Istio, Jaeger, Kiali etc. Det er et voksende økosystem som er spennende å ta del i. I det siste har vi benyttet Miro (online whiteboard løsning) en hel del til å blant annet dokumentere arkitektur, ta notater fra møter og som et verktøy hvor alle kan notere og redigere i sanntid – for oss et veldig godt samhandlingsverktøy.

Til kildekodehåndtering bruger vi Git i Azure DevOps samt Windows, Linux, Mac, Visual Studio, VS Code, Rider og vim som OS og IDE. Og den løsning, som jeg arbejder på at udvikle, kører i Kubernetes, så her benytter jeg også teknologier som Istio, Jaeger, Kiali etc. Det er et voksende økosystem, som er spændende at tage del i. På det seneste har vi brugt Miro (online whiteboard løsning) meget til at dokumentere arkitektur, tage noter fra møder og som et værktøj, hvor alle kan tage noter og redigere i realtid – det udgøre derfor et rigtig godt samarbejdsværktøj for os.

Hvad driver dig på arbejdet og i din stilling, hvad er det sjove?

Jeg møder og arbejder med folk fra alle dele af organisationen. Mangfoldigheden i SYSCO er en af ​​hovedårsagerne til, at det er så sjovt på jobbet.

Magne

Jeg plejer at sige, man finder ikke den bedste løsning alene. I SYSCO er der en utrolig mangfoldighed af mennesker med mange forskellige baggrunde. Hvilket jeg ser som en stor styrke, fordi man får mulighed for at dele ideer og få input fra en masse forskellige erfaringsgrundlag.

Det vi skaber hos SYSCO er interessant – og utroligt spændende. Alle i teamet er “Tech Superheroes”, hvilket driver mig til altid at give den lidt ekstra.

Magne

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Energien og drivkraften – der er et fantastisk gå på mod og vilje til at løse opgaver i organisationen.

Hvordan var din sommerferie i 2021?

Sommerferien i år startede med en tur i zoologisk have og fortsatte med besøg hos familie rundt omkring i Norge. Internettet sagde, at det kun skulle være godt vejr denne sommer (og alt hvad internettet siger er sandt!). Det var faktisk sandt denne sommer, så vi nød det dejlige vejr i haven en helt masse.

Du blev kåret til årets SYSCO FuzzFighter i 2020. Hvad betyder det at være FuzzFighter, og hvad betyder denne anerkendelse for dig?

FuzzFigther er en af ​​SYSCOs kerneværdier, så jeg er meget ydmyg og synes det var meget opløftende at modtage denne pris! For mig betyder FuzzFighting at finde gode løsninger på kundens udfordringer – det skal være så enkelt som muligt for kunden.

Det vigtigste i processen omkring at være FuzzFighter er for mig at sikre, at vi alle taler om det samme med de samme ord, så vi er helt sikre på, at vi forstår hinanden. Det er ikke altid så enkelt, men utrolig vigtigt og værdifuldt!

Magne

SYSCO har udarbejdet en ordbog med forklaringer på en række begreber og ord inden for teknologi. Forstå hvorfor og hvad det har at gøre med “FuzzFighting” her >

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? YouTube Music, for så får jeg YouTube uden reklamer!
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Ring hvis jeg vil have hurtig feedback – SMS hvis det kan vente
Emoji eller tekst? Begge dele – alt har sin plads, men alt med måde
Podcast eller Radio?Science fiction lydbøger – når jeg ikke er på arbejde, kan jeg godt lide at drømme mig væk ?

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg sidder i afdelingsbestyrelsen for NITO (Norwegian Engineering and Technology Organization) i Nord-Rogaland og Sunnhordland, og har en del erfaring med forhandlinger og organisationsarbejde, som jeg synes, er meget spændende! Det er os som faciliterer alle kurser og arrangementer, som afholdes i regionen, samtidig med at vi er afdelingens stemme i hovedbestyrelsen i NITO. Jeg leder det lokale overenskomstudvalg i den private sektor. Vi støtter forretningsgrupperne i deres arbejde med deres virksomheder, hvilket kan være input til forhandlinger, opstart af forretningsgrupper eller dialog, hvis der opstår en vanskelig situation.

Jeg er en ivrig hjemmebrygger og brygger gerne min egen øl. Bryggeriet har sit eget logo og egne glas, på billedet nedenfor er jeg igang med at brygge en af ​​mine favoritter.

Derudover er jeg gamer og har været det hele mit liv. Jeg spiller meget Eve-online og Minecraft, men det vigtigste for mig, er ikke altid hvad, jeg spiller, men hvem jeg spiller med. Det skal være sjovt at spille. SYSCO har en lille, men voksende gruppe, der forsøger at arrangere events omkring at spille sammen, og jeg er selvfølgelig en del af den bande.

Magne gør sig klar til at brygge en af ​​sine yndlingsøl.
Back to top