Skip to content

#MeetOurTeam – Magnus

#MeetOurTeam - Magnus

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Magnus!

Navn: Magnus Otterå
Alder: 48 år
SYSCO-kontor: Stavanger (SYSCO EnergyX)
Stilling: Chefkonsulent
Kommer fra: Stavanger
År i SYSCO:1 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Dagen starter normalt med en “kaffepause” med mine ustoppelige og inspirerende kollegaer. Derefter afholder vi en række Scrum-møder, bl.a. med et af vores udviklingsteam, som er placeret i Ukraine. På en god dag arbejder jeg meget med de opgaver, jeg har på min to-do liste, som f.eks. kan være at specificere ny funktionalitet, udvikle nye API-metoder, foretage ændringer i computermodellen eller udarbejde dokumentation. Mine dage bruges også til at diskutere og løse problemer med bl.a. mine kollegaer i Stavanger og Kiev.

Jeg er også teknisk projektleder i et digitaliseringsprojekt for NOROG (interesse- og arbejdsgiverorganisation for olieselskaber og leverandørselskaber), og det kræver normalt en vis koordinering og mødeaktiviteter.

Hvilke teknologier arbejder du med?

I mit første år hos SYSCO har der været meget fokus på Azure. Jeg har mange år bag mig inden for Oracle-verdenen, men i EnergyX afdelingen er produkterne baseret på Azure (Azure Functions, Azure Data Factory, SQL Server osv.). Fra begyndelsen af, har det været givende, at være involveret fra starten og bruge vores branche- og teknologierfaring til at forme produkterne til det, de nu er blevet. Det er især interessant at se, at disse produkter nu er forretningskritiske applikationer for nogle af vores vigtigste kunder.

De løsninger, som jeg taler om her, er EnergyX Dispatch, et komplet system til håndtering af al transport og salg af gas samt EnergyX Control, en moderne og komplet løsning, der giver fuld kontrol over indsamling og validering af energidata – fra produktion til salg.

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

At skabe noget. At bygge noget. At lære noget nyt. At kunne anvende ny lærdom på noget fornuftigt. At modtage positiv feedback fra klienter. Det projekt, som jeg arbejder på. At have kollegaer omkring mig, som jeg kan diskutere nyttige og ikke mindst ubrugelige ting med!

Magnus

Hvad er det bedste ved at arbejde i SYSCO?

Nævnte jeg mine kollegaer? Og ud over det: SYSCO er en god blanding af den rigtige seriøse og robuste virksomhed, som kunderne sætter pris på, men smidigt også en agil og nytænkende virksomhed. Dette er en fantastisk kombination!

For eksempel i en større virksomhed er de fleste ting ofte mere besværlige, og i modsætning kan en lille virksomhed være sårbar over for få medarbejdere og ofte stærkt afhængig af en eller et par kunder. Hos SYSCO tror jeg, at vi har en helt rigtig størrelse organisation, hvor vi er robuste, men stadig ikke besværlige. Vores kunder værdsætter dette!

Hvad er dit yndlingscitat?

Det, der er vanskeligt, skal gøres let.

Magnus
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Tidal
Streaming eller flow-tv?Begge dele
Podcast eller Radio? Både og – alt til sin tid
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller Instagram? Snapchat

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg kan godt lide at have vandrestøvler på mine fødder. Og helst befinde mig over trægrænsen. Jeg synes også, det er dejligt med ski på benene. Derudover prøver min kone og jeg at vænne os til, at vi har børn, som ikke længere er børn. Det er ikke altid så simpelt .. Og så elsker jeg Erlend Ropstad, som giver mig både industriel rock og svensk sangtradition i en dejlig pakke. For de uindviede anbefales dette stærkt!

Jeg er meget glad for livet på havet og sejler meget. Så ret ærgerligt, at sejlbåden blev solgt sidste år, men nu leder jeg efter en ny!

Magnus
Back to top