Skip to content

#MeetOurTeam – Mohammad

#MeetOurTeam - Mohammad

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Mohammed!

Navn: Mohammad Khattab
Alder:33 år
SYSCO-kontor: Uppsala
Stilling: Oracle PL/SQL og APEX udvikler
Kommer fra: Palæstina men er født og opvokset i Syrien
År i SYSCO:9 måneder

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Jeg arbejder normalt på flere projekter på samme tid. Mit job involverer meget programmering, men en stor del af mit arbejde består også af kommunikation med kunder. Det er vigtigt at tale med kunderne for at forstå deres behov, og dermed hvad de virkelig ønsker. Jeg prøver også at afsætte tid til kompetenceudvikling, især inden for Oracle Cloud, Linux og netværk som Lan, WAN og clouds i små til mellemstore forretningsmiljøer.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg arbejder primært med Oracle, APEX og Linux, men bruger også Docker, SQL Server og MS Office. Min yndlingsteknologi er faktisk PL / SQL (Procedural Language for SQL) – her føler jeg, at jeg kan udvikle store ting, som jeg kan være stolt af. Et eksempel kunne f.eks. være et APEX-program, som jeg udviklede. Oracle APEX (Application Express) er en udviklingsplatform, hvor man ikke behøver at skrive så meget kode, som hvis du programmerer i C # eller i Java. Med APEX kan du oprette skalerbare og sikre virksomhedsapps med funktioner i verdensklasse, der kan implementeres hvor som helst.

Jeg har for nylig certificeret mig selv i OCI (Oracle Cloud Infrastructure). Jeg har hidtil taget det grundlæggende kursus, der giver et godt overblik over Oracle’s Cloud Services. Jeg tog certificeringen, fordi jeg har en stor interesse i Cloud Computing, og jeg tror på at de fleste virksomheder vil være helt eller delvist afhængige af skyen i fremtiden.

Du voksede op i Syrien, men har nu boet i Sverige i 5 år. Hvordan er det at arbejde i Sverige sammenlignet med Syrien?

I Syrien arbejdede jeg med Oracle support og udvikling i 7 år i to forskellige virksomheder – AutoID og MTN. Hos MTN udviklede jeg mine lederegenskaber, blev projektleder og til sidst afdelingsleder.

Der er en stor forskel på arbejdsmiljø og arbejdskultur i Sverige sammenlignet med Syrien. I Syrien er det virksomhedens ejere, der stort set beslutter alt om medarbejdernes ordninger og betingelser. I Sverige har vi derimod en dialog med vores leder om sådanne ting, så ja, der er en meget stor forskel.

Hvad driver dig på arbejdet og i din stilling, hvad er det sjove?

Jeg trives godt med nye udfordringer samt at mine bidrag fører til fremskridt for både SYSCO, kunden og mig selv. Jeg er i gang med mange spændende projekter – det inspirerer og er vigtigt for mig.

– Mohammad

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Det bedste ved at arbejde hos SYSCO er det arbejdsmiljø, kultur og støtte, jeg får til at videreudvikle mig selv. SYSCO er et fantastisk samfund, og jeg trives! Jeg kan og vil virkelig anbefale SYSCO til andre, der leder efter et nyt sted at arbejde.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? Android
Itunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv?Streaming
Podcast eller Radio? Radio
Ringe eller SMS?Ringe
Emoji eller tekst? Emoji
Snapchat eller Instagram? Ingen af dem

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg elsker at læse bøger, mine favoritter er romaner, noveller og historie. Den sidste bog, jeg læste, var Afdeling nr. 6 af Anton Chekhov. Bogen er en typisk Anton Chekhov-bog, meget mørk virkelighed uden løsninger eller en lykkelig afslutning. Med andre ord ingen “feel good” bog, men absolut spændende at læse.

En anden bog, jeg vil anbefale, er Revolution for Dummies; Laughing Through the Arab Spring af Basse Yossef. Den beskriver de dramatiske og inspirerende historier om udviklingen af ​​Bassems populære tv-show og hans fremgang som den mest kontroversielle. Det giver et klart billede af situationen i de lande, der lider af undertrykkende regeringer.

Jeg elsker også at spille badminton, både for at holde mig i form, men også for at blive bedre – jeg søger kontant efter at blive bedre og blive udfordret!

Back to top