Skip to content

#MeetOurTeam – Petter

#MeetOurTeam – Petter

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Petter!

Navn: Petter Minge
Alder: 48 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Direktør for Database & Infrastruktur
Kommer fra: Sarpsborg (Norge)
År i SYSCO:3 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Den kan i øjeblikket beskrives med et ord: HEKTISK. Jeg har nok ca. 20 bolde i luften hver dag, samtidig med at de fleste dage er fyldt med teamsmøder. Jeg nyder sådan set, hvordan min hverdag er, men til tider skal man lige huske sig selv på, at der også skal være plads til at falde lidt til ro. Der sker bare så mange spændende ting, og dagene flyver afsted alt for hurtigt.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg har arbejdet med Oracle-teknologi i over 20 år og har fordybet mig i løsninger med høj tilgængelighed samt optimering af løsninger, især omkring database– og databaseovervågning. Desværre har jeg ikke tid til så meget hands-on længere, men jeg bruger da både min gamle og nyere erfaring i forbindelse med arkitektur, rådgivning og projektimplementering. Min rolle har flyttet sig mere over imod salg, rådgivning og teknisk projektledelse, for at kunne levere og implementere løsninger i henhold til kundernes krav og behov.

Hvad driver dig på arbejdet og i din stilling, hvad er det sjove?

Vi får stadigvæk mange nye spændende projekter og kunder, så når teamet leverer gang på gang, får jeg gåsehud.

Petter

At arbejde med talentfulde mennesker, som tager stærkt ejerskab og har et “growth mindset” gør mig meget glad. Mit arbejde har altid været en vigtig del af mit liv og måske også været med til at definere hvem jeg er som person. Jeg er meget optaget af frihed under ansvar, top leverancer og det at arbejde i teams. At kunne påvirke og levere gode projekter, gør det sjovt at gå på arbejde.

Læs sagen: Finanssektorens Arbejdsgiverforening flytter serverrummet i skyen og reducerer driftsomkostningerne med 30 procent med hjælp fra SYSCO >

Læs sagen: SYSCO hjalp Helse Nord til succes med ny Oracle-platform >

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

SYSCO har så mange gode værdier og holdninger, der gør mig virkelig stolt over at arbejde her. Når man har dette på plads, får man også et godt engagement og en god trivsel, hvilket igen skaber tilfredse kunder.

Når man til daglig arbejder med energiske fuzz fightere, som har en god mentalitet og tager stærkt ejerskab, så kan man jo ikke andet end at trives.

Petter

Hvilken app bruger du mest og hvorfor?

Kalenderen. Jeg har en delt kalender med min kone og der er meget at huske på, haha! 😉

Har du et yndlingscitat?

Jeg kan godt lide, at man kommer lidt ud af sin komfortzone nu og da, hvor jeg synes, at Pippi er klog:

«Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert»

Pippi
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? En god blanding
Podcast eller Radio?Radio

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg elsker havet og livet på vandet generelt. Vi havde en sejlbåd i mange år, men har skiftet den ud med en motorbåd nu. Under alle omstændigheder får jeg sejladsen dækket af, at vi normalt lejer en sejlbåd i Kroatien 1-2 uger om sommeren (det er også planen næste sommer, hvis pandemien tillader det). Min store “nye” passion er golf. Man kan udfordre sig selv, holde en pause fra arbejdet, møde venner og nye mennesker samtidig med at man får en lille portion motion. Noget, som de færreste ved er, at jeg gennemførte Nordmarka skovmarathon i 2007 med en tid på 4:36. Et par kilo lettere end jeg er i dag, men jeg er alligevel meget stolt over den præstation!

Her havde min kone og jeg arrangeret en længe ventet golftur til Trysil, hvor første stop var Atlungstad Golfbane, som ligger ved Mjøsa ved Hamarsiden. Og ja…. Jeg kommer over vandet ?
Back to top