Skip to content

#MeetOurTeam – Ryan

#MeetOurTeam – Ryan

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Ryan!

Navn: Ryan Phillips
Alder: 40 år
SYSCO-kontor: Oslo/Lysaker
Stilling: Technical Product Owner for SYSCO Connected Energy Hub
Kommer fra: England
År i SYSCO:1 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Som teknisk produktindehaver for SYSCO Connected Energy Hub bruges meget af dagen på møder, samtaler med mit team, planlægning af fremtidige produktlanceringer og budgetkontrol. Mit ansvar som produktejer er, at jeg styrer alt, hvad der skal udføres ved forskellige opgaver, og sørger for, at vi giver produktet mere værdi for vores kunder og SYSCO. Jeg leder teamet af udviklere, testere, arkitekter og tekniske ledere.

Hvordan arbejder du, bruger du nogen smarte metoder eller teknikker?

Vi bruger blandt andet scrum samt en række andre gode metoder til automatisk testing / testautomatisering for at nævne nogle få.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Vi arbejder blandt andet med Azure, DevOps, C # og .Net. Disse teknologier giver os mulighed for løbende at udvikle og distribuere vores produkter. Målet er at give vores kunder det absolut bedst mulige produkt på markedet. SYSCO Connected Energy Hub er en fleksibel, moderne og skalerbar MAFI-løsning (måling, afregning, fakturering, indsamling) eller et såkaldt KIS-system. Løsningen er skræddersyet til virksomheder i energibranchen.

Læs mere om SYSCO Connected Energy Hub her >

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Jeg vil hjælpe med at gøre SYSCO Connected Energy Hub til det bedste produkt til energimarkedet i Skandinavien. Jeg har et team med meget talentfulde tekniske ressourcer, hvilket er helt fantastisk at arbejde med. Jeg trives meget godt i SYSCO – og i min rolle. Jeg vågner hver dag ivrig efter at starte arbejdsdagen!

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Menneskerne – alle er talentfulde! Alle ønsker at være de bedst mulige og levere det bedste til vores kunder.

Ryan
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify & YouTube
Streaming eller flow-tv?Helst streaming
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? En god blanding
Snapchat eller Instagram?Instagram

Har du et favoritcitat?

If you are working on something exciting that you really care about, you do not have to be pushed. The vision pulls you.

Steve Jobs

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg elsker at tilbringe tid med min 5-årige datter. Ellers handler det primært om sport – fodbold, cricket, golf og hestevæddeløb. Tottenham er mit hold, min far er Tottenham-fan, så jeg havde ikke noget valg. Cricket er en meget stor sport i England, men der er efterhånden også mange, der spiller det i Norge. Der er klubber i Oslo, Trondheim og Bergen. Jeg har spillet for Oslo Aliens Cricket Club i mange år. Og så ejer jeg andele i fire væddeløbsheste i England, min favorit og bedste hest hedder “Getaway Trump”.

Jeg har også spillet guitar i mange år, skrevet sange og været med i et par bands – Sticky Wicket og Dam Remoras. I vores storhedstid havde vi flere koncerter i Oslo. Drømmejobbet er at blive rockstjerne ?

Ryan Phillips SYSCO
Billedet: Da Ryan spillede cricket, blev han berømt i Oxford England, men af ​​den forkerte grund! Enhver, der kan lide cricket, forstår hvorfor.
Back to top