Skip to content

#MeetOurTeam – Sara

#MeetOurTeam – Sara

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Sara!

Navn: Sara Rovik
Alder: 32 år
SYSCO-kontor: Haugesund i Norge
Stilling: Testkonsulent
Kommer fra: Mjøndalen i Norge
År i SYSCO:9 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Jeg har en pige på halvandet år derhjemme, så når jeg sidder på hjemmekontoret, prøver jeg at arbejde mest muligt imens hun sover og dermed udnytte tiden imens jeg har fred foran computeren. De dage, hvor jeg er på kontoret, bruger jeg meget tid på teste forskellige sager, holde styr på, hvor vi er i forløbet – i forhold til leverancer mm. Den resterende tid bruger jeg gerne på certificeringer inden for test og projektledelse.

Du har arbejdet hos SYSCO i 9 år – har du arbejdet med det samme hele tiden?

Jeg blev ansat som trainee og arbejdede lidt med både servicedesk og som forretningskonsulent, inden jeg begyndte at arbejde med test efter cirka et år. De sidste 8 år har jeg arbejdet med test. Der er stor efterspørgsel efter folk, der kan tage mere ansvar som projektledere, så nu arbejder jeg også på at blive projektleder. Vi arbejder ofte med Scrum-metodologi, så jeg synes, kombinationen af ​​test og projektledelse er fantastisk for mig og min videre udvikling.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg arbejder ud fra et brugerperspektiv i min testrolle sammen med mine dygtige kolleger, som er certificeret inden for testautomatisering. Jeg tester brugergrænseflader og bruger de løsninger, som slutbrugerne af vores kunder skal bruge eller allerede bruger på både pc og mobiltelefoner.

En af de kunder, som jeg arbejder med, er Vigilo, som forenkler og strømliner hverdagen for over 1000 skoler, børnehaver og kommunale uddannelsesadministrationer. Løsningerne udvikler sig konstant, og derfor skal de nye funktioner testes løbende.

Hver gang nye funktionaliteter skal implementeres, skal kriterierne for accept forstås meget konkret af alle involverede – både dem som skabe de nye funktionaliteter, dem som skal teste dem og afslutningsvist dem som skal bruge dem. Vi bruger opgavestyringssystemet Jira til at skrive “user stories” omkring funktionaliteterne, og dermed kan man følge med i hele udviklingsprocessen. Når funktionaliteten er fuldt udviklet, tildeles jeg “storien’ og tester, om den givne funktionalitet fungerer korrekt. Hvis jeg finder en fejl, dokumenterer jeg den med en beskrivelse, skærmbilleder og sender feedback tilbage til udvikleren. Før vi frigiver en ny version af applikationer, tager vi også en regressionstest, hvor vi tester alle funktioner i systemet, som frigives for at sikre eventuelle fejl, som er blevet introduceret som et resultat af udviklingsprocessen.

Bliv bedre kendt med Vigilo og hvordan SYSCO hjælper dem >

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Jeg har det sjovtest, når tingene er hektiske og fungerer bedst under pres. At finde kritiske fejl i vores software, før den når frem til kunden, er også meget tilfredsstillende, og det er det, der får mig til fortsat at være meget fornøjet med at teste.

Sara

Hvad er det bedste ved at arbejde i SYSCO?

Værdierne, mulighederne og ikke mindst det gode arbejdsmiljø!

Sara

At arbejde i en virksomhed, som hjælper dig videre, hvis du føler, at du har stagneret lidt professionelt, opleves meget godt og sikkert. Sammen med min leder har vi skitseret et forløb, som hjælper mig med at udvikle mig personligt og professionelt, og jeg er meget taknemmelig for denne mulighed. SYSCO har udviklet sig fra at være en lidt mindre virksomhed, hvor det kunne opfattes vanskeligt at få disse muligheder, til at blive en større, mere dynamisk virksomhed, hvor jeg virkelig føler mig set og værdsat som medarbejder.

D. 8 marts var det kvindernes kampdag, hvor du stod i spidsen for en af ​​vores kampagner. Hvilket emne brænder du mest for i denne sammenhæng?

Like muligheter uansett kjønn, som f.eks skolegang, velge hvem man vil gifte seg med og om man vil få barn selv. Det er lett å ta for gitt alle valgmulighetene man har i Norge, det er fælt å tenke på at datteren min i verste fall faktisk kunne blitt sett på som en “fødemaskin” om hun hadde blitt født i et annet land.

Lige muligheder uanset køn. Herunder skolegang, hvem man gifter sig med, og om man vil have børn mm. Det er let at tage alle de valg man har i Norge for givet. Jeg synes det er forfærdeligt at tænke, at min datter i værste fald ville kunne blive betragtet som en “fødemaskine”, hvis hun var født i et andet land.

Hvad er din Podcast-favorit og hvorfor?

“Forældrekoden” med psykolog Hedvig Montgomery, da jeg synes det til tider kan være udfordrende at være forældre, men denne podcast er en stor hjælp. Den adresserer ganske almindelige problemer, som de fleste forældre genkender og kommer med specifikke råd og tips.

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv?Streaming
Ringe eller SMS? Sende SMS
Emoji eller tekst? God blanding
Snapchat eller Instagram?Snapchat

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg har en rar blanding når det kommer til interesser. Jeg elsker å lage ting jeg kan bruke, for eksempel strikke klær til meg selv og ungene, og har sydd min egen bunad. Samtidig er jeg litt «guttejente» i det at jeg liker å spille skytespill på PlayStation og vil heller se action/fantasy-filmer enn romantiske komedier. Spiller ganske mye Warzone i Call of Duty på fritida, når jeg ikke strikker, haha!

Jeg har en god blanding af interesser. Jeg elsker at lave ting, som jeg kan bruge bagefter såsom at strikke tøj til mig selv og børnene. Jeg har selv syet min norske national dragt. Samtidig er jeg lidt af en “drengepige”, fordi jeg godt kan lide at spille skydespil på min PlayStation og jeg vil langt hellere se action/fantasy film end romantiske komedier. Jeg spiller f.eks. ret meget Warzone i Call of Duty i min fritid, når jeg ikke strikker, haha!

Sara og hendes søn Mikkel den 17. maj – Sara i hendes norske national dragt, som hun selv har syet.
Back to top