Skip to content

#MeetOurTeam – Simen

#MeetOurTeam - Simen

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Simen! (Foto: Lars Kristian Aalgaard)

Navn: Simen Holvik
Alder: 43 år
SYSCO-kontor: Stavanger
Stilling: Principal Consultant
Kommer fra: Sandefjord
År i SYSCO:1 år og 4 måneder

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Jeg løber på arbejde, går i bad og sidder klar ved mit skrivebord før klokken ni. Jeg har fire forskellige kunder, og hver dag arbejder jeg med en bestemt kunde. Vi har en liste over opgaver, som vi går igennem sammen med kunden og diskuterer forskellige løsninger. Derefter er det frokosttid, masser af kaffe og så er det ellers bare i gang igen. Så løber jeg hjem fra arbejde omkring klokken tre (for at lave middag til børnene). Og så er der normalt et par timers arbejde om aftenen.

Hvilke teknologier arbejder du med?

I de sidste næsten tyve år har jeg arbejdet med at holde kontrol over produktion og transport af kulbrinter til forskellige olie- og gas selskaber rundt om i verden. I dette arbejde bruger jeg en række forskellige teknologier, både nye og gamle. Mange af de mest almindelige løsninger, som blev introduceret for længe siden, er relativt store og komplekse og kræver en hel del specifik viden og erfaring både at benytte og forvalte. Jeg følger op på store internationale aktører og hjælper med både IT-ændringer, vedligeholdelse og support, men også med forretningsbehov som vedligeholdelse af eller ændringer i allokeringsnetværk.

En udfordring, som flere og flere ser, er at disse gamle løsninger tydeligt bærer præg af at have været under udvikling i flere årtier – og at de hurtigt bliver meget komplekse og omkostningstunge at vedligeholde. Hos SYSCO EnergyX arbejder vi på at skabe smarte nemme løsninger til at løse komplekse problemer. Ældre og større systemer opfattes ofte som “støj” for kunden, som ønsker at løse et problem. Billigste muligt. Vi bruger vores mange års erfaring som problemløsere sammen med vores nytænkende tankegang. Smarte “nemme” løsninger til fikse store problemer er fremtiden. Det er det, EnergyX handler om.

Læs mere om SYSCO EnergyX-løsninger her >

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Jeg er drevet af at løse komplekse problemer og hjælpe mennesker. Jeg arbejder med kundetilpasning og applikationssupport både i forhold til tekniske og forretningsmæssige udfordringer.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Vi har et stærkt og nært hold i EnergyX. Mange af os har arbejdet sammen i tyve år. Vi kender hinandens svagheder og ikke mindst hinandens styrker. Det er noget som vi uden at vide det, benytter os meget af i vores daglige arbejde. Derudover har vi samtidig har hentet nye dygtige personer ind, som sørger for et mere dynamisk og stærkt team. Vi griner meget sammen og har det sjovt. Vi er alle unikke på hver vores måde og supplerer hinanden godt. Sammen med resten af ​​banden her i SYSCO er vi sammensat, så vi altid kigger efter løsninger og forbedringer. Vi kan ikke lide det, hvis livet / hverdagen er besværlig – og vi leder derfor altid efter enkle, ofte billige og ukomplicerede løsninger. Det vigtigste er, at kunden er tilfreds, og at problemerne løses.

Har du et favoritcitat?

Don’t stop when you are tired. Stop when you are done.

Marilyn Monroe
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
Itunes eller Spotify? Apple Music
Streaming eller flow-tv?Streaming
Podcast eller Radio? Podcast
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? Begge dele
Snapchat eller Instagram? Instagram

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg kan godt lide at løbe, at skrive og at drikke øl. Jeg løber mere end 200 km om ugen. Og skriver for Runner’s World Norge. Og er meget glad for øl. Lige nu mest alkoholfrie, og der er faktisk ekstremt mange gode alkoholfri øl. Jeg foretrækker alkoholfri øl fordi det simpelthen er upraktisk at drikke alkoholholdig øl i store mængder. Og jeg drikker alkoholfri øl, når jeg træner – det smager godt og er sundere end sodavand.

Du er en såkaldt “ultraløber”, hvad er det?

Mange mennesker definerer ultraløb «som alle løb over et maratonløb». Jeg definerer ultraløb som at løbe i mindst 24 timer. I 2020 blev jeg rangeret som den femte bedste 24-timersløber i verden. Ultraløb er ikke en stor sport i Norge, men vi har et landshold på 50 km, 100 km og 24 timer.

Jeg skal repræsentere Norge i VM i 24-timers løb i Rumænien i oktober.

Simen

Hvad fik dig til at starte med netop denne sport?

Kort fortalt begyndte jeg at løbe meget langt, da min kone døde af kræft. Det blev ligesom min medicin i den ellers vanskelige situation.

Simen

Man kan læse mere om dette i artikelen fra Nettavisen her: Simen måtte fortelle barna sine at «mamma skal dø». Han taklet det på en helt spesiell måte.

Vi har hørt, at du skal løbe Norge på langs via Nordkap til Lindesnes til sommer, wow – er det rigtigt?

Ja til sommer vil jeg forsøge at sætte en verdensrekord ved at løbe Norge langs Nordkap til Lindesnes – kun på veje i Norge. Det er hurtigere at løbe gennem Sverige, meeen. Den nuværende rekord er 42 dage og blev sat i 2010. Mit mål er ikke kun at slå den eksisterende rekord, men også at gøre det på mindre end 30 dage. Det er aldrig gjort før og bliver en ekstrem udfordring med meget høj risiko. For at gøre dette, skal jeg løbe over to maratoner hver dag i en måned. Jeg fokuserer på, at alt er muligt. Det er tilladt at tænke stort!

Jeg ønsker at fortælle min historie, møde mennesker og fokusere på, hvordan man bruger løb som mental træning og «medicin», når man er på kanten af ​​livet.

Simen

Du har et fuldtidsjob, 2 børn og løber ekstremt meget, hvordan når du alt det?

Jeg løber som sagt på arbejde hver dag. Ud over disse ture til arbejdet, træner jeg også “rigtigt”. Det er især i weekenden eller om aftenen, når det lige passer ind. Ud over arbejde og løb, styrketræner jeg også, får massage og går til self-healing hver uge. Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi min far bor hos os, så han hjælper med at smøre madpakke til børnene samt gøre dem klar om morgenen. Derudover står han ofte for middagen derhjemme, så jeg er altså meget heldig at have ham.

Hvor kan vi følge dig gennem din rejse?

Senere hen kan i følge mig på SimenPåLangs.no. Der vil blandt andet være live streaming, men i kan også følge mig på simenholvik.no, Strava, RaceTracker, Instagram, Facebook, Medium, Twitter og YouTube.

Sidst men ikke mindst, hvad bliver belønningen, når du når målstregen?

Belønningen bliver blot tilfredsheden ved at kunne bevise, at en almindelig mand kan gøre ekstreme ting.

Simens tæer, efter at han løb et 24 timers løb i England i 2020: “Jeg bemærkede først efter løbet, at begge store tæer var sorte og store som tennisbolde. Da jeg kom tilbage til Norge, måtte de drænes”.
Back to top