Skip to content

#MeetOurTeam – Thomas

#MeetOurTeam – Thomas

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Thomas!

Navn: Thomas
Alder: 34 år
SYSCO-kontor: Haugesund
Stilling: Teknisk arkitekt/Systemudvikler
Kommer fra: Bygda Kallevik (Norge)
År i SYSCO:8 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Min arbejdsdag starter ofte lidt hektisk med at få børnene ud og afsted i børnehaven. Og når jeg så ankommer til kontoret, er det første jeg gør, at læse e-mails og få et overblik inden vi samles i mit team. Resten af ​​dagen er meget varieret, men den går for det meste med at udvikle nye funktionaliteter, løse problemer og fejl, hjælpe med samt gennemgå kodninger, som andre har oprettet, kundemøder og planlægge møder for ændringer og ny funktionaliteter. I de senere år har jeg arbejdet meget med vores kunde Vigilo.

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg arbejder primært med back-end-teknologier i .NET Framework og .NET Core, med C# som programmeringssprog. Derudover benytter jeg en række forskellige andre teknologier og løsninger i forbindelse med mit daglige arbejde. Det er f.eks. Azure, MySQL-databaser, Oracle-databaser, PowerShell, Jenkins til build and deploy (CI/CD).

Derudover er man som teknisk arkitekt i kontakt med teknologierne i hele systemet, inklusive front-end og integrationer. Så her bruges især HTML, CSS, Javascript og React i front-end samt Java og Camel i integrationer.

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Det er sjovt at finde gode løsninger til kundens udfordringer og problemer, både teknisk og funktionelt. Og det betyder ofte også, at jeg udfordrer mig selv og lære noget nyt.

Thomas

Derudover er det også meget vigtigt og spændende for mig at være involveret i flere dele af et projekt, herunder planlægning, kundemøder, specifikation af tekniske og funktionelle løsninger – og selvfølgelig være inde over, hvem der udvikler selve implementeringen.

I 2019 blev du udnævnt til årets SYSCO Tech Superhero! Hvad betyder det at være en superhelt, og hvad betyder denne anerkendelse for dig?

Baseret på den feedback, jeg fik, da jeg modtog anerkendelsen, vil det sige at man fokuserer på at “yde det bedste for kunden” og har dette som sit klare mål. Så ja, jeg mit ønske er altid at løse faglige udfordringer og skabe gode løsninger, så kunden får deres krav opfyldt og oplever succes. Derudover må jeg også sige, at en sådan anerkendelse er meget rar at få, idet det giver en bekræftelse i, at du udarbejdet et godt stykke arbejde.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Det bedste ved at arbejde hos SYSCO er alle de forskellige arbejdsopgaver, friheden til at kunne styre sin egen hverdag og den indflydelse, vi har på vores egen karriereudvikling – muligheden for at lære nye ting.

Hos SYSCO har vi en god og solid ledelse, som lytter til hvad vi har at sige, derfor føler man at virksomheden stadigvæk er ”lille”, selvom den er vokset meget de seneste år.

Thomas
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Podcast eller Radio? Podcast, og radio i bilen
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller InstagramInstagram

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg elsker projekter derhjemme. I 3 år har jeg brugt al min fritid på en komplet renovering af mit hus – alt fra dræning til lister (den eneste undtagelse er maling, for det kan jeg virkelig ikke lide). Jeg er vokset op på landet og har gennem hele min opvækst derfor været involveret i alle mulige forskellige ting. Jeg synes derfor også at det er rart at gøre mig nyttig, hvad enten det er i skoven med motorsav, med en traktor eller derhjemme med en hammer og sav.

Ellers har mine interesser været meget relateret til computere. Jeg har bl.a. drevet en computerklub for børn og unge og været leder for flere traf omkring data, GameCage og Destination Six i SYSCO Arena.

Back to top