Skip to content

#MeetOurTeam – Trude

#MeetOurTeam – Trude

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Trude!

Navn: Trude Ruud Nyhus
Alder: 43 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Bid Manager
Kommer fra: Drammen (Norge)
År i SYSCO:3 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Min arbejdsdag er meget varieret, hvilket er noget af det, som jeg rigtig godt kan lide ved mit job. Jeg starter altid min dag med at tjekke min e-mail og kalender og derefter planlægge min arbejdsdag. Hvis jeg arbejder med tilbud til en kunde, er dagen fuld af planlægning, administration og koordinering med tilbudsteamet. Jeg arbejder med at udarbejde salgsstrategier og skrive tilbudsdokumenter. Jeg bruger også meget tid på at opdatere CV’er i CV Partner – så en typisk anmodning fra mig omhandler at: “opdatere ens CV’er kontinuerligt”. CV’et er ofte det første, en kunde ser og det første indtryk tæller!

Hvilke teknologier arbejder du med?

Da jeg ikke er teknolog, har jeg ingen spændende teknologier på blokken, men jeg bruger selvfølgelig standard arbejdsværktøjer som Excel, Powerpoint, Word, Microsoft Teams og forskellige værktøjer til samarbejde på tværs af virksomheder som Slack og Google.

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Jeg elsker min rolle og de opgaver, der følger med den. Jeg har en leder, der bakker op og udfordrer mig. Derudover har jeg nogle gode kollegaer, der lærer mig en masse nye ting hver dag. Det motiverer mig.

Trude

Det er sjovt og spændende, at ingen arbejdsdage er ens. At arbejde på tværs af virksomheden med Consulting, Product and Services betyder, at jeg kender organisationen godt og har et stort netværk at spille på. Jeg har aldrig en kedelig dag!

Hvad er det bedste ved at arbejde hos SYSCO?

Uden tvivl mine kollegaer. Jeg arbejder med dygtige, smarte og hyggelige kollegaer, der altid hjælper, når jeg spørger og leverer – selv med meget kort varsel.

Trude

D. 7 maj arrangerer den norske netværksgruppe: ODA Network en digital inspirationsdag under titlen Digital Divide – kan du sige lidt om ODA, din rolle i ODA og hvad dette betyder for dig?

Jeg arbejder som frivillig i ODA Network, som er Nordens førende netværk for kvinder inden for Tech. Lige nu arbejder vi intenst med at gøre alt klar til inspirationsdagen den 7. maj. Det sidste år har virkelig fremskyndet digitalisering med nye innovative løsninger. På inspirationsdagen vil vi høre nogle af de førende eksperter fortælle om muligheder, risici og hvad vi alle kan gøre for at reducere den digitale klassedeling (Digital Divide).

Konferencen er gratis, på engelsk, digital og åben for alle, der er interesseret i teknologi og mangfoldighed, eller som bare ønsker at blive inspireret. Læs mere og tilmeld dig her >

SYSCO er Platinum Partner med ODA Network og vil også være repræsenteret på konferencen, hvilket gør det ekstra sjovt og meningsfyldt at bruge tid på dette.

Læs historien: Vores Group CEO Dagfinn Ringås er finalist ved en ligestillingspris for andet år i træk >

Hvad er dit yndlingscitat?

“Survival is insufficient”

Jeg ville ønske jeg kunne sige at det kom fra Shakespeare, men det er fra Seven of Nine i Startrek
Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv? Streaming
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller Instagram?Instagram

Har du nogen Podcast-favoritter?

The Guardian Books Podcast. Jeg elsker at læse og lytte til interviews med forfattere, diskussioner mellem forfattere og få bogtips. Min Guilty pleasure er “My favourite murder”, en blanding af ægte kriminelle historier og stand-up ledet af de amerikanske komikere Karen Kilgariff og Georgia Hardstark.

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Jeg er meget glad for at læse, køre og stå på ski, vandre i skoven samt jogge sporadisk. Mine præ-teenagere på 8 og 10 år holder mig opdateret om dansetrin og er gode til at fortælle mig, når jeg er kedeligt og gammeldags. Jeg var sportsdanser, da jeg gik i folkeskolen og deltog blandt andet i det nationale mesterskab – og så har jeg undervist i dans i Skotland.

Min hovedafhandling fra Glasgow Caledonian University (anno 2005) var “A linguistic analysis of sex and the city”. Hvor jeg skrev om Carrie, Samantha, Charlotte og Mirandas forskel i sprogbrug i det private og offentlige rum. Konklusionen viste, at damerne havde et mere “dristigt og kreativt” ordforråd, når de f.eks. var på restaurant, i yogastudiet, i Central Park osv. end når de var hjemme / besøgte hinanden – meget interessant 😉


En af de ting, Trude bedst kan lide, er at stå på ski med sin familie. Her ses hun med en af ​​hendes to piger
Back to top