Skip to content

#MeetOurTeam – Ulrika

#MeetOurTeam – Ulrika

Vi vil gerne vise nogle af vores superhelte igennem det, som vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Ulrika!

Navn: Ulrika Palmgren
Alder: 49 år
SYSCO-kontor: Stockholm
Stilling: Ansvarlig for salg og rekruttering
Kommer fra: Oprindeligt fra Göteborg, men har boet i Stockholm i over 20 år
År i SYSCO:5 år

Hvordan ser din arbejdsdag typisk ud?

Her i corona er min hverdag meget anderledes end normalt, idet mine dage før gik med at have mange fysiske møder med mennesker. Alligevel sørger jeg for at opretholde mine rutiner hver dag, så jeg står op kl. 06.30 (en time senere end før, da jeg nu undgår transporttiden). Derefter bad, kaffe, gå igennem morgennyhederne, vække børnene og lufte hunden.

Kl. 08.00 begynder min dag foran computeren, som på overfladen ser ens ud hver dag, men det er den bestemt ikke – der er altid nye, spændende opgaver og udfordringer. Jeg gennemgår e-mails, booker møder, leder efter nye talenter, holder præsentationer, deltager i teamsmøde / telefonmøder osv. Sådan fortsætter min dag indtil kl. 17:00, men jeg må indrømme, at jeg er stort set altid er online. Jeg reagerer ofte på både e-mails og tager også telefonen om aftenen. Mit arbejde er stort set integreret i mit privatliv, og det er sådan, jeg vil have det!

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg er ikke tekniker og jeg arbejder ikke rigtig med nogle smarte teknologier i min hverdag, så jeg vil nødigt være overmodig i mit svar, men jeg sælger både drifts- og konsulenttjenester i hele spektret af teknologier inden for drift og overvågning af IT-systemer.

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er det sjove?

Jeg er en ægte “menneskekender”. Jeg elsker at møde mennesker og er virkelig interesseret i at forstå dem – hvad der driver dem, og hvordan vi kan arbejde sammen på en god måde, hvad enten det er kunder eller kollegaer.

Ulrika

Hvad er det bedste ved at arbejde i SYSCO?

SYSCO har et syn på mennesker, som jeg virkelig kan stå inde for – og vi har et engagement i virksomheden, der er vigtigt for mig.

Ulrika

Jeg elsker at arbejde med alle de smarte mennesker i SYSCO, som gør et fantastisk arbejde for vores kunder! Jeg er en person, der lægger stor vægt på værdier, og det er derfor også vigtigt for mig at den virksomhed, jeg arbejder for har et stærkt værdisæt. Og det har SYSCO.

D. 8 marts var det kvindernes kampdag, hvor du stod i spidsen for en af ​​vores kampagner. Hvilket emne brænder du mest for i denne sammenhæng?

Først og fremmest brænder jeg virkelig for unge kvinders vilje styrke til at tro på, at alt er muligt. Derudover mener jeg at det er vigtigt at kvinder får den grundlæggende selvtillid, som de fortjener, og tror på, at de kan blive præcis, hvad de vil – uden at være begrænset, blot fordi de er kvinder. Jeg tror også på, at vi kvinder kan blive endnu bedre til at støtte og coache hinanden – sammen kan vi flytte bjerge!

Hvad er dit yndlingscitat?

Tag altid glæden på forskud, det værste der kan ske er, at du har været unødvendig lykkelig!

Hvad foretrækker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller flow-tv?Streaming
Ringe eller SMS? Ringe – men kan bedst lige at mødes!
Emoji eller tekst? God blanding
Snapchat eller Instagram?Ingen af delene

Er der noget andet sjovt, vi bør vide om dig?

Min mand mener, ​​at jeg er den “ældste person” i verden … Jeg plukker svampe, laver slow food, læser mange bøger og har dybe diskussioner med hunden, haha! Jeg læser flere bøger om måneden, går i bogklub med vennerne og elsker nervepirrende thrillere! Jeg tror, ​​at den allerbedste bog, jeg har læst, er 1793 af Niklas Natt och Dag.

Jeg er også meget interesseret i mad. Jeg prøver at bruge så meget lokalt produceret som muligt og er regelmæssig kunde hos Reko-ringen (lokal mad med en kendt oprindelse, hvor man kan shoppe og spise efter årstid samt møde den person, som har produceret maden). Mine favorit retter er Pulled Pork på vildsvin og Boeuf Bourgignon, som begge har godt af at stå i mange timer.

I løbet af efteråret finder du mig dybt inde i svampeskoven på Ekerø, og mine to svampetørrere løber i fuld fart gennem hele sæsonen. Jeg plukker mange forskellige slags, men favoritterne er Granmatriske og Blek Spiggsopp – de er fantastiske i gryderetter og i pasta. Jeg mener faktisk, at kantareller er overvurderede!

Tag endelig kontakt til mig, hvis du vil på en tur efter svampe 🙂

Ulrika i svampeskoven: Imens der er svampesæson er det også jagtsæson. Ulrika siger, at hun er elendig til at orientere sig og derfor altid sørger for at bære farverigt tøj på sine ture for at være sikker på, at hun ikke skulle være så uheldig, at blive forvekslet med et dyr.
Back to top