Vi forvandler komplekse IT-udfordringer til digitale suc­ces­hi­sto­ri­er!

SYSCO oracle cloud

SYSCO tilbyder smarte applikationer, superkvalificerede konsulenter, sikker drift og overvågning til at opnå en stabil Oracle-platform. Vi har specialiseret os inden for innovative cloud-teknologier og garanterer altid en transparent rådgivning.

Vores forretning

Vi leverer end-to-end IT-services – fra rådgivning og udvikling til implementering, drift og overvågning. Gennem årene har vi holdt fast i vores kerneværdier og er aldrig gået på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på. Kernen er Basecare Discover™. En sikker og enkel løsning til at overvåge jeres data og vedligeholde dem proaktivt på tværs af systemer.

Vores services

Solidt branchekendskab

Vi leverer en solid ekspertise inden for nye cloud-teknologier og har mange års erfaring med IT-systemer. Vi hjælper vores kunder med at orientere sig i et stadigt skiftende IT-landskab – hvor målet altid er at skabe digitale succeshistorier. SYSCO sørger for altid at levere en transparent og solid rådgivning efter kundens ønsker.

Vores digitale succeshistorier

SYSCO har fokus på sikkerhed – ISAE3000 GDPR-erklæring

SYSCO har siden 2018 arbejdet med GDPR eller persondataforordningen. SYSCO får årligt udarbejdet en ISAE 3000-erklæring, der tager udgangspunkt i de services, vi leverer til vores kunder. Det betyder, at vi årligt bliver revideret af et revisionsfirma for at sikre, at vi lever op til de vores egne processer og de standarder, som branchen, kunderne og lovgivningen kræver.

SYSCO er SKI leverandør på rammeaftalerne 02.18 & 02.06

SYSCO er leverandør på SKI-rammeaftalerne 02.18 og 20.06 omkring it-løsninger og -projekter samt standardsoftware. Vi kan levere konsulentydelser, software og og ydelser relateret til den købte software såsom licensoptimering, support og vedligehold herunder implementering, installation og konfiguration samt rådgivning på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige.

Energiske

Vi er positive og løsningsorienterede mennesker, der bringer energi til vores kollegaer og kunder hver eneste dag. Sådan tiltrækker vi de mest givende opgaver og dedikerede mennesker.

Superdygtige

Vi har det sorte bælte i samtlige teknologiske løsninger, og enten er vi eksperter inden for netop jeres branche – eller også ønsker vi at blive det. Dette giver os selvtilliden til at løse nye og komplekse udfordringer samt finde ny viden, der kan omdanne netop disse udfordringer til digitale succeshistorier.

Fuzz fighters

Vi er problemløsere. Vi er lette og transparente at samarbejde med, og vi gør vores ypperste for at finde den bedste løsning til at bekæmpe vores kunders daglige IT-fuzz.

Part­ner­ska­ber & ekspertise

SYSCO samarbejder med en række førende teknologiudbydere, som hver dag hjælper os med at varetage vores kunders behov samtidig med at vi hele tiden fokuserer på at have de rigtige ekspertise, så vi er opdateret på de nyeste teknologier: Læs mere om vores part­ner­ska­ber & ekspertise her.

Kunder

Hos SYSCO er vi meget stolte af vores kunder. Hver dag gør vi vores bedste for at hjælpe dem med alt fra rådgivning og udvikling til implementering, drift og overvågning og dermed varetage deres behov på bedste vis: Se et udvalg af vores kunder her.

Vil du høre mere, eller har du nogle spørgsmål, så kontakt os her:

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail, så sørger vi for, at rette vedkommende vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner SYSCO Danmark

  • Telephone +45 53 57 53 20

Christian Skytt, LinkedIn