Vi forvandler komplekse IT-udfordringer til digitale suc­ces­hi­sto­ri­er!

SYSCO tilbyder smarte applikationer, superkvalificerede konsulenter, sikker drift og overvågning til at opnå en stabil Oracle-platform. Vi har specialiseret os inden for innovative cloud-teknologier og garanterer altid en transparent rådgivning.

Vores forretning

Vi leverer end-to-end IT-services til en bred kundebase – fra rådgivning og udvikling til implementering, drift og overvågning. Kundebasen består af store og mellemstore europæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer. Gennem årene har vi holdt fast i vores kerneværdier og er aldrig gået på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på. Kernen er Basecare Discover™. En sikker og enkel løsning til at overvåge jeres Oracle-løsninger og vedligeholde dem proaktivt på tværs af systemer.

Vores services

Solidt branchekendskab

Vi leverer en solid ekspertise inden for nye cloud-teknologier og har mange års erfaring med IT-systemer. Vi hjælper vores kunder med at orientere sig i et stadigt skiftende IT-landskab – hvor målet altid er at skabe digitale succeshistorier. SYSCO sørger for altid at levere en transparent og solid rådgivning efter kundens ønsker.

Vores digitale succeshistorier

Sikkerhed – ISAE3000 GDPR-erklæring

SYSCO Danmark har siden 2018 arbejdet med GDPR eller persondataforordningen. SYSCO Danmark får årligt udarbejdet en ISAE 3000-erklæring, der tager udgangspunkt i de services, vi leverer til vores kunder. Det betyder, at vi årligt bliver revideret af et revisionsfirma for at sikre, at vi lever op til de vores egne processer og de standarder, som branchen, kunderne og lovgivningen kræver.

Hør hvad vores kunder siger om os:

Finanssektorens Arbejdsgiverforening flytter serverrummet i skyen og reducerer driftsomkostningerne med 30 procent

Læs mere

Oracle Cloud giver skalerbarhed, pålidelighed og forudsigelige omkostninger, når Validér indsamler og analyserer data fra næsten 1 million AMS-målere.

Læs mere

Basecare Discover™ overvåger vores Oracle-installation og de virtuelle maskiner samt sender os opdateringer om enhver unormal aktivitet.

Læs mere

Energiske

Vi er positive og løsningsorienterede mennesker, der bringer energi til vores kollegaer og kunder hver eneste dag. Sådan tiltrækker vi de mest givende opgaver og dedikerede mennesker.

Superdygtige

Vi har det sorte bælte i samtlige teknologiske løsninger, og enten er vi eksperter inden for netop jeres branche – eller også ønsker vi at blive det. Dette giver os selvtilliden til at løse nye og komplekse udfordringer samt finde ny viden, der kan omdanne netop disse udfordringer til digitale succeshistorier.

Fuzz fighters

Vi er problemløsere. Vi er lette og transparente at samarbejde med, og vi gør vores ypperste for at finde den bedste løsning til at bekæmpe vores kunders daglige IT-fuzz.

Vil du høre mere, eller har du nogle spørgsmål, så kontakt os her:

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail, så sørger vi for, at rette vedkommende vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner SYSCO Danmark

  • Telephone +45 53 57 53 20

Christian Skytt, LinkedIn