Skip to content

Azure

Hvad er Azure?

Azure er en cloud platform og cloud infrastruktur (Cloud Computing) udviklet af Microsoft. Azure er designet til levering af software, IT-tjenester og IT-løsninger via Internettet. Azure kommer fra hundredvis af datacentre, som er placeret over hele verden. To af datacentrene er placeret i Norge.

Azure og SYSCO

SYSCO er Microsoft Managed Partner indenfor energisektoren samt Microsoft Cloud Service Provider og Microsoft Gold Cloud Partner.

SYSCO har bred ekspertise indenfor Microsoft Azure-platformen og arbejder målrettet med Microsoft, så vi kan leverer de bedste løsninger til vores kunder. Sammen skaber vi løsninger, som kan løse reelle behov for energisektoren – blandt andet har vi bygget en hybrid driftsplatform, som tilbyder et unikt industritilpasset og omkostningseffektivt driftsmiljø. SYSCOs nyeste produkt indenfor energi benytter også Azure som teknologiplatform, hvilket giver os adgang til verdensledende tjenester igennem de norske datacentre.

SYSCO var blandt de første i verden til at få erfaring med Interconnect mellem Oracle Cloud og Microsoft Azure.

Læs mere om SYSCO og Oracle/Azure Interconnect her >

Læs mere om cloud optimering her >

Relaterede ord: 

Oracle Cloud Infrastructure (OCI), DatabaseDatabaseovervågningBasecare Discover™, Exadata, DBaaS, Exadata Cloud at Customer, Exadata Cloud Service, SOA Cloud Service, Integration Cloud Service, Cloud Computing.

Back to top