Skip to content

Azure

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er en cloud platform og cloud infrastruktur udviklet af Microsoft, hvor kunder kan købe Infrastructure as a Service (IaaS) og Platform as a Service (PaaS).

Infrastructure as a Service (IaaS) fungerer som levering af datainfrastruktur som en service via et netværk. Kunden har kontrol over relevante applikationer, servere, operativsystemer og lagringsmuligheder og i nogle tilfælde også enkelte elementer i netværket (f.eks. på firewall-siden).

Platform as a Service (PaaS) er IT-komponenter, som giver kunderne mulighed for at udvikle deres egne applikationer ved hjælp af programmeringssprog og værktøjer, som understøttes af leverandøren. Kunden har kontrol over deres egne applikationer, men har ikke kontrol over netværk, servere, operativsystemer eller lagringsmuligheder.

Microsoft Azure kommer fra hundredvis af datacenterregioner placeret rundt omkring i verden. To af regionerne er placeret i Norge. De største konkurrenter til Microsoft Azure er Oracle Cloud Infrastructure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform, som har lignende tilbud.

Azure og SYSCO

SYSCO var blandt de første i verden til at få erfaring med Interconnect mellem Oracle Cloud og Microsoft Azure og arbejder i dag løbende med at forbinde kundernes teknologier via Interconnect.

SYSCO har bred ekspertise indenfor Microsoft Azure-platformen og arbejder målrettet med Microsoft, så vi kan leverer de bedste løsninger til vores kunder. Som eksperter på integrationer har SYSCO også specialiseret sig i dette på Microsoft Azure-platformen. Kort sagt er vi eksperter i at få data til at flyde problemfrit fra vores egne datacentre til skyen.

SYSCO er Microsoft Managed Partner indenfor energisektoren samt Microsoft Cloud Service Provider og Microsoft Gold Cloud Partner. SYSCOs egen software såsom EnergyX og Connected Energy Hub i Norge bruger Microsoft Azure som teknologiplatform, hvilket giver adgang til verdensledende tjenester.

Læs mere om SYSCO og Oracle/Azure Interconnect her >

Læs mere om cloud optimering her >

Relaterede ord: 

Microsoft, Interconnect, Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Cloud Computing, Google Cloud, Amazon Web Services (AWS), DatabaseDatabaseovervågningBasecare Discover™, IaaS, PaaS, Oracle Exadata, DBaaS, Integration Cloud Service

Back to top