Skip to content

Business Intelligence (BI)

Hvad er Business Intelligence (BI)?  

Business Intelligence (BI) er et IT-værktøj (software), der indsamler og analyserer information indeholdt i virksomhedens forskellige computersystemer. BI er normalt forbundet til et datalager – en datahub, som indeholder information hentet fra virksomhedens forretningssystemer, andre programmer og eventuelle eksterne kilder.

BI bruges til at give bedre forretningsstyring samt grundlag for planlægning og fremtidige beslutninger. Oracle og Microsoft er blandt de største udbydere af Business Intelligence-løsninger.

SYSCO og Business Intelligence:

Hos SYSCO har vi mange konsulenter, der arbejder dagligt med denne type leverancer og projekter for både store og små nordiske kunder. Vi har bred erfaring fra forskellige brancher, og vi arbejder primært med teknologier fra Oracle.

Vores konsulenter arbejder med datavisualisering og udvikling af smarte analyser, hvilket giver vores kunder mulighed for at tage nogle smartere og mere korrekte beslutninger. Målet for mange kunder er i dag at blive mere datadrevet. For at håndtere dette skal data indsamles, struktureres og opbevares på de rigtige platforme, enten traditionelle strukturerede Data Warehouses eller i big data-løsninger. Hele arkitekturen bag at blive en datadrevet organisation kan placeres i skyen, og vores konsulenter har god erfaring med både opbygning og flytning af løsninger fra on-prem til cloud.

Relaterede ord: 

Cloud Computing, Oracle, Oracle OCI, Microsoft, Azure, Power BI, database.

Back to top