Skip to content

Cloud Computing

Hvad er Cloud Computing? 

Cloud Computing, cloud, skyen eller cloud-tjenester på dansk, er en samlebetegnelse for almindelige IT-tjenester, der tilbydes enkeltpersoner eller virksomheder fra et netværk af datacentre. Dette kan f.eks. være infrastruktur som en tjeneste (IaaS), platform som en tjeneste (PaaS) eller software som en tjeneste (SaaS). I skyen justeres datakapaciteten efter behov, og du betaler kun for det, du bruger.

En fordel ved cloud tjenester er, at brugerne har adgang, uanset hvor de er – på arbejde, derhjemme eller når de rejser.

Der er findes en række forskellige cloud-udbydere, såsom Oracle, Microsoft, Amazon og Google.

SYSCO og Cloud Computing: 

Hos SYSCO kender vi de forskellige cloud leverandørers styrker og hjælper vores kunder med altid at vælge de rigtige løsninger, når de skal vælge den rigtige cloud leverandør. Dette gør vi på baggrund af vores mange års erfaring og i samarbejde med vores partnere Oracle, Microsoft, Google og Amazon.

SYSCO har mange års erfaring med Oracle Cloud og vi var den første nordiske aktør, der hjalp kunder, som har Oracle-databaser med at flytte dem i skyen ved hjælp af det Oracle / Microsoft-samarbejde, der blev indgået i 2019, hvor man blev enige om oprette en fysisk forbindelse mellem deres datacentre. Samarbejdet mellem Oracle og Microsoft løser et behov, som kunderne har haft i mange år og SYSCO har dertil udviklet en Cloud Migreringsmetodik. Det giver dig mulighed for at oprette en mere moderne IT-arkitektur, som giver mulighed for at udnytte dine værdifulde data til at udvikle moderne applikationer til fremtiden. Derudover vil man ofte opleve omkostningsbesparelser på både licenser og hardware, når man vælger at flytte i clouden.

Læs mere om, hvordan SYSCO kan hjælpe dig med at migrere til cloud >

Relaterede ord:

Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Oracle, Interconnect, Microsoft, Azure, Database, SaaS, Google Cloud, Amazon Web Services (AWS), APEX, Oracle Exadata, Digital transformation, IaaS, PaaS, SaaS, Datacenter, Databaseovervågning, Basecare Discover™

Back to top