Skip to content

Database

Hvad er en Database?  

En database er en organiseret samling af data / information, som kan lagre oplysninger om personer, produkter, ordrer eller andet. Et databasesystem udgøres af en database, software til databasestyring, anvendelsesprogrammer og et lagringsmedie.

Dataene opbevares meget struktureret i tabeller i en relationel database. Dataen kan f.eks. være personlig data såsom CPR nummer, navn, adresse, telefon osv. Samtidig kan data også være ustruktureret data – som ikke er foruddefineret. Denne slags data kan være billeder, lydfiler, dokumenter, film osv.

Afhængigt af hvilken type data man har, har man forskellige databaseteknologier. Et databasesystem skal kunne behandle små og store datamængder effektivt og sikkert. Derudover skal det sikre, at ændringer og tilføjelser ikke fører til modsigelser eller fejl samt være i stand til at levere de korrekte oplysninger effektivt til brugere såvel som til softwaren.

SYSCO og Database: 

SYSCO har meget høj ekspertise inden for en lang række databaseteknologier som Oracle, MS-SQL, Postgres, MySQL, MongoDB og NoSQL.

Inden for disse områder leverer vi både Managed Services og konsulentydelser. Vi har udviklet en sikker og enkel løsning til at overvåge jeres database-systemer og vedligeholde dem proaktivt. Vi sikrer dermed en stabil platform via løbende assistance, overvågning, operationelle tjenester og drift. Vi hjælper derudover med rådgivning i form af at finde den rigtige løsning baseret på vores kunders systemer og behov.

Læs mere om SYSCOs database-overvågning >

Læs mere om vores services inden for drift af database og cloud >

Læs mere om hvordan vi arbejder med database-udvikling >

Hør hvordan vi sørger for at C WorldWides Oracle database altid kører optimalt >

Relaterede ord: 

Oracle, Interconnect, MS-SQL, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, NoSQL, Azure, Databaseovervågning, Basecare Discover™, Hubro, BaseCenter, Cloud Computing, Dataguard, Backup, Oracle Exadata, Restore, Disaster Recovery, Cluster, Standby Database, Tuning, Optimering og RAC

Back to top