Skip to content

Databaseovervågning

Hvad er Databaseovervågning?

Overvågning (også kaldet monitorering) af databaser bruges til driftskritiske systemer, så man hele tiden sørger for at tage sig af uforudsigelige hændelser. Dette sker via en advarsel/alarm, som modtages hvis noget skulle være galt.

En sådan overvågningsløsning kan også tage sig af data fra overvågningen og dermed forudse tendenser. Den kan registrere afvigelser, forudsige fremtidige situationer og / eller finde ud af mere præcist, når noget har ændret sig. Det kan være nyttigt at tage sig af dataene for at kunne gøre alt fra optimering af databasen til at finde ud af, hvordan ændringer i driftsmiljøet påvirkes.

Overvågning bruges til at kunne identificere forhold, som kan føre til fremtidige problemer (proaktiv overvågning) eller meddele, at problemet er en realitet, og derefter kunne fikse problemet hurtigst muligt.

Overvågning af databaser og tilhørende infrastruktur er yderst vigtig, da databasen ofte er fundamentet for en virksomheds services og systemer. Hvis databasen går ned, eller hvis der opstår problemer, vil det ofte få konsekvenser for hele services, som kører på databasen.

SYSCO og Databaseovervågning:

SYSCO har lang erfaring med at etablere overvågning af databaser og tilhørende infrastruktur. Vi leverer overvågningsløsninger til en stor række både små og store kunder i Norden. Med vores Managed Service team, kan vi overvåge både Oracle-databaser, MS-SQL, Postgress og MYSQL-databaser. Derudover har vi stærk ekspertise inden for andre databasetyper som MongoDB, Elasticsearch, NoSQL for at nævne nogle få.

Her i Danmark er vores kerneprodukt netop vores overvågningsløsning Basecare Discover™ , som er baseret på et APEX-interface. Basecare Discover™ fungerer som proaktiv overvågning, som giver kunderne en forsikring og sikkerhed for, at et kvalificeret ekspertise hold holder øje med deres systemer 24/7/365. Managed Services teamet modtager information, hvis noget opfører sig unormalt, og tager handling med det samme.

Læs mere om vores overvågningsløsning: Basecare Discover™ >

Læs mere om vores services inden for drift af database og cloud >

Hør hvordan vi sørger for at C WorldWides Oracle database altid kører optimalt >

Relaterede ord:

Oracle, Database, MySQL, PostgreSQL, Basecare Discover™, Cloud Computing, Hubro, BaseCenter, ORDS, REST API, Automatisering, Oracle Cloud Infrastructure (OCI), MS-SQL, Oracle Exadata, MongoDB, NoSQL, Azure, Amazon Web Services (AWS), Data Guard, Cluster, Backup, Disaster Recovery, Restore, Standby Database, RAC & Tuning

Back to top