Skip to content

Interconnect

Hvad er Interconnect?  

I sommeren 2019 annoncerede Oracle og Microsoft et samarbejde om at forbinde Oracle Cloud med Microsoft Azure («interconnect»). Partnerskabet involverer interoperabilitet mellem de to platforme, så virksomheder kan migrere til skyen og køre forretningskritiske datalæsninger mellem Microsoft Azure og Oracle Cloud.

Med det nye partnerskab kan kunder f.eks. forbinde Azure-tjenester, såsom Analytics og AI, med data fra Oracle Cloud-databasen. På denne måde sikrer samarbejdet, at kunderne får det bedste fra begge verdener og en «one-stop shop» mellem alle cloud tjenester og applikationer, de har brug for. Nye tjenester testes løbende fra både Oracle og Microsoft.

Flere og flere af Microsofts og Oracles Cloud-datacentre er nu fysisk forbundet sammen, hvilket gør det muligt at opnå meget hurtige svartider og høj ydeevne. Det er muligt at nå hastigheder, som ligger langt over, hvad de fleste kunder har mellem udstyr i samme datacenter. Således kan databaser være placeret i en cloud og applikationer i en anden. Kort sagt, med Interconnect kan du flytte din gamle «on-prem» løsning til skyen – uden redesign.

SYSCO og Interconnect: 

Hos SYSCO arbejder vi med forretningskritiske løsninger for flere af Skandinaviens største virksomheder. SYSCO er Platinum Oracle Partner og Microsoft Gold Cloud Platform Partner, hvilket betyder, at vi har den nødvendige certificeringsekspertise til at flytte din virksomhed til skyen.

Derudover har vi stor ekspertise inden for licensering og kan sikre, at du får de rigtige licensbesparelser, når vi løfter din virksomhed op i skyen. Vi er derudover specialiserede i hybride cloud-løsninger, drift af forretningskritiske løsninger og overvågning af databaser.

SYSCO var blandt de første i verden til at få erfaring med Interconnect mellem Oracle Cloud og Microsoft Azure og arbejder i dag løbende med at forbinde kundernes teknologier via Interconnect.

Læs mere om SYSCO og Oracle/Azure Interconnect her >

Relaterede ord: 

Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Oracle, Azure, Microsoft, Cloud Computing, IaaS, PaaS, DatabaseDatabaseovervågningBasecare Discover™, Oracle Exadata, DBaaS, SOA Cloud Service, Integration Cloud Service

Back to top