Skip to content

Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

Hvad er Oracle Cloud Infrastructure (OCI)?

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) understøtter traditionelle arbejdsbelastninger og leverer moderne cloud teknologi og udviklingsværktøjer. OCI leverer realtidselasticitet til virksomhedsapplikationer ved at kombinere Oracles autonome tjenester, integreret sikkerhed og serverløs beregning. Dermed er OCI designet til at opdage og forsvare dig mod moderne trusler, så du kan bruge mere tid på innovation. Med OCI kan du kombinere lave omkostninger og høj ydeevne og dermed TCO (Total Cost of Owenership).

Oracle Cloud er anden generations enterprise cloud, som leverer kraftig data- og netværksydelse og inkluderer en omfattende portefølje af infrastruktur- og platform cloud tjenester.

Oracle Cloud er bygget fra bunden for at imødekomme behovene i forretningskritiske applikationer og understøtter de gamle systemer, mens de leverer moderne cloud udviklingsværktøjer, som giver virksomheder mulighed for at tænke fremad, når de udvikler nye løsninger.

Generation 2 Cloud er den eneste, der er bygget til at køre Oracle Autonomous Database, branchens første og eneste selvkørende database.

Oracle Cloud tilbyder en omfattende Cloud Computing-portefølje, fra applikationsudvikling og forretningsanalyse til datastyring, integration, sikkerhed, kunstig intelligens (AI) og blockchain mm.

Hvad gør SYSCO?

SYSCO har mange års erfaring med Oracle Cloud Infrastructure og vi har arbejdet med samtlige Oracle tjenester. De mange års erfaring har medført brede kompetencer inden for cloud og SYSCO tilbyder derfor rådgivning inden for især Oracle-licensering & Cloud-optimering.

Derudover har vores medarbejdere mere end 20 certificeringer, for at nævne nogle få:

  • Oracle Cloud Infrastructure Foundations 2020 Certified Associate 
  • Oracle Cloud Infrastructure Architect 2020 Certified Associate 
  • Oracle Autonomous Database Cloud 2019 Certified Specialist 
  • Oracle Cloud Infrastructure 2019 Certified Cloud Operations Associate
  • Oracle Cloud Infrastructure 2019 Certified Architect Associate
  • Oracle Cloud Platform Data Management 2019 Associate 
  • Oracle Cloud Platform Application Integration 2018 Certified Associate 
  • Oracle Cloud Infrastructure Classic 2018 Certified Associate Architect 
  • Oracle Database Cloud Administrator Certified Professional 

Vi arbejder med mange kunder som benytter OCI, såsom Lokal Forsikring, Finanssektorens Arbejdsgiverforening, Elhub, Valider og mange flere, som kan læse mere om her >

Læs også:

Lokal Forsikrings IT-platform løftes til Oracle & Azure Cloud
Forbinder Microsoft og Oracle og sparer kunderne for millioner hvert år

Relaterede ord:

Database, Exadata, DBaaS, Exadata Cloud at Customer, Exadata Cloud Service, SOA Cloud Service, Integration Cloud Service, Cloud Computing.

Back to top