Skip to content

Oracle Exadata

Hvad er Oracle Exadata? 

Oracle Exadata er en IT-platform som er optimeret til Oracle-databaser. Oracle Exadata har helt unikke software- og hardwareløsninger, som giver meget høj ydeevne med et minimum af licenser.

Oracle Exadata blev introduceret i 2008, og siden oktober 2015 har den været tilgængelig enten som et lokalt produkt (on-prem) eller via Oracle Cloud Infrastructure som en abonnementstjeneste, kendt som Exadata Cloud Service og Exadata [email protected] 

Exadata [email protected] svarer til Exadata “on-prem” placeret i kundens eget driftscenter, mens Exadata Cloud Service er en dedikeret hardware i Oracle’s driftscenter (cloud).

Exadata Cloud Service

Med Exadata Cloud Service kan man drage fordel af den kombinerede effekt af Exadata og Oracle Cloud Infrastructure. Man har fuld adgang til de funktioner og operationer, som er tilgængelige med Oracle Database, med Oracle som ejer og administrator af Exadata-infrastrukturen.

Som kunde kan du skalere en Exadata Cloud Service-konfiguration for at imødekomme arbejdsbelastningskrav og kun betale for de beregnede ressourcer, som du har brug for. Tjenesten inkluderer alle Oracle Enterprise-muligheder. Exadata Cloud Service er en platform med god ydeevne og konsolidering.

Exadata [email protected]

Exadata [email protected] er en løsning til dem, som ønsker de tjenester, som skyen kan tilbyde, men har brug for at have deres database lokalt. Løsningen hjælper dig med at opfylde strenge sikkerhedskrav ved at levere Exadata Cloud Service-funktioner bag datacentrets firewall. Dette er en Cloud-løsning til kunder, der kræver, at databaserne er placeret lokalt.

SYSCO og Oracle Exadata:

SYSCO har god erfaring og ekspertise inden for Exadata, Oracle Public Cloud, Exadata Cloud Service og Exadata [email protected]

Læs om Agder Energi opgraderede IT-systemer for at imødekomme fremtidens behov >

Relaterede ord:   

Cloud Computing, Oracle Cloud Infrastructure (OCI), DatabaseDatabaseovervågningBasecare Discover™, Oracle Database Appliance (ODA), SOA Cloud Service, Integration, Integration Cloud Service, Azure.

Back to top