Skip to content

Oracle

Hvad er Oracle?

Oracle Corporation er en amerikansk børsnoteret virksomhed samt navnet på virksomhedens database-management-system. Oracle udvikler IT-værktøjer til databaselagring, virksomhedsplanlægning og customer relationship management (CRM). Derudover er Oracle kendt for at udvikle produkter, som kan integrere hardware og software og levere en stærk ydeevne kombineret med en lav kompleksitet. Ydermere er deres cloud løsning: Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en af de mest anerkendte cloud-platforme.

Hovedkvarteret er placeret i Redwood City uden for San Francisco. Oracle blev grundlagt i 1977 og har kontorer i 145 lande med i alt ca. 55.000 ansatte og dermed en stor gigant på markedet.

SYSCO og Oracle:

SYSCO er Oracle Platinum Partner i Norden, og SYSCO er blevet kåret til «Oracle Partner of the Year« i ni år i træk (2011-2019) og i 2019 blev SYSCO Danmark udnævnt til «Oracle Cloud Partner of the Year«. SYSCO har i alt 24 specialiseringer og flere hundrede certificeringer. Dette gør SYSCO til Nordens største Oracle kompetencehus.

Læs mere om, hvordan SYSCO kan hjælpe dig med at migrere til cloud >

Læs mere om SYSCOs database-overvågning >

Læs mere om vores services inden for drift af database og cloud >

Hør hvordan SYSCO sørger for at C WorldWides Oracle database altid kører optimalt >

Reletarede ord:

DatabaseOracle Cloud Infrastructure (OCI)Cloud Computing, Interconnect, Azure, Databaseovervågning, MS-SQL, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, NoSQL, Basecare Discover™, Hubro, BaseCenter, IaaS, PaaS, DBaaS, Google Cloud, Amazon Web Services (AWS)

Back to top