Skip to content

Power BI

Hvad er Power BI? 

Power BI er en cloud baseret Business Intelligence-løsning udviklet af Microsoft. Løsningen er bygget som en samling af softwaretjenester, apps og links. Power BI sigter mod at forvandle dine data til en interaktiv visuel grænseflade, som er enkel nok til, at slutbrugere selv kan oprette deres egne rapporter og dashboards. Det kunne f.eks. være et Excel-regneark eller andre store mængder af data, som man har fordelt udover forskellige systemer. Med Power BI kan man forbinde datakilderne og visualisere dem på en smart og løsningsorienteret måde.

BI handler om at bruge de data, så man kan træffe beslutninger på baggrund af faktabaserede data.

Power BI består af en Windows applikation kaldet Power BI Desktop, en online SaaS-tjeneste (Software as a Service) kaldet Power BI-tjenesten og Power BI-mobilapps til Windows-, iOS- og Android-enheder. Derudover findes der en Power BI-rapportserver, der giver mulighed for at offentliggøre Power BI-rapporter på en lokal rapportserver, når man opretter dem i Power BI Desktop.

SYSCO og Power BI: 

Hos SYSCO har vi en række Power BI-eksperter, der hjælper vores kunder med at indsamle data og udtrække de vigtigste oplysninger fra dem – så de lettere kan bruge dataene og træffe beslutninger baseret derpå. F.eks. har vi hjulpet en række kunder med analyse af både traditionel økonomi-, salgs-, markeds- og HR-data samt tidsseriedata relateret til realtidsstrømning af data fra sensorer i kraftværker.

Læs om Data & Analytics her >

Relaterede ord: 

API, Application Integration, Datavisualisering, AD-Hoc analyse, Prosesser, Java, BPM, BPMN, KafkaOracleAzure, Azure LogicApps, Informatica, Snowflake, Tableau, Business Intelligence (BI), Autonomous Data Warehouse (ADW), Big Data, Predictive analytics, Data Mining, Master Data Management (MDM), Performance Management, Data Quality, Analyser, Rapporter.

Back to top