Skip to content

Testautomatisering

Hvad er testautomatisering?  

Testautomatisering er en af ​​de mange teknikker, der bruges bag kulisserne, når man laver software. Testautomatisering kan foregå på mange niveauer, for eksempel dybere ind i softwaren som enhedstest, men også i form af test af brugergrænseflader (UI-test). Det er vigtigt at identificere, hvad der skal automatiseres og man bør matche det, der er værdifuldt for kunden.

UI-testautomatisering dækker normalt de mest værdifulde scenarier først og udvides derefter til at repræsentere flere brugerscenarier. Når testen er stabil, kan den køres automatisk og vil hurtigt give besked om, at den relevante del er klar til transmission til udvikling eller lancering. At køre tests, som til enhver tid gør en opmærksom på den aktuelle status for videreudvikling/lancering, er en måde at danne grundlaget for godt teamwork.

Testautomatisering kan dække tusindvis af scenarier på få minutter, i modsætning til manuel test, som ofte tager timer, dage og endda uger.

Testautomatisering er således et vigtigt værktøj til at assistere i processen med at levere værdifuld software – tidligt og ofte.

SYSCO og testautomatisering:  

Hos SYSCO har vi højt kvalificerede og certificerede testkonsulenter, som har den viden og indsigt, der skal til for at muliggøre overgangen af ​​test fra en manuel til en automatiseret tilgang. SYSCO er sølvpartner med ISTQB – International Software Testing Qualifications Board. Læs om det her >

Relaterede ord:

Back to top