Skip to content

TIA

Hvad er TIA? 

I 80’erne arbejdede en flok udviklere for et forsikringsselskab, der fik til opgave at udvikle en forsikringsløsning, der havde en åben arkitektur, var skalerbar, fleksibel og hvor man havde mulighed for nemt at opgradere samt havde et moderne udseende.  

I 90’erne valgte udviklerne, der havde designet løsningen, at købe sig ud og etablere TIA Technology i 1998. Siden da har TIA Technology tilbudt deres åbne og fleksible software TIA Solution til forsikringsselskaber verden over. I 2020 blev TIA Technology opkøbt af Sapiens, en global leverandør af software til forsikringsselskaber.  

TIA Solution er en applikation, som håndterer alle større forsikringsprocesser, understøtter og administrerer hele forsikringens værdikæde: fra planlægning af marketingaktiviteter, tilbud, hele policy livscyklussen, kompensationshåndtering herunder integration med eksterne serviceudbydere til skadebehandling, genforsikring og ledelsesinformation. 

Dermed sørger TIA Solution for at øge produktiviteten hos forsikringsselskaber ved brug af digital planlægning, integreret automation, hvilket medfører større fleksibilitet i samspillet mellem arbejdsprocesserne. 

SYSCO og TIA:

SYSCO har en række kunder, der benytter sig af TIA Solution både on-prem og i cloud. SYSCO har bistået i at flytte flere kunders TIA Solution applikation ud i Oracle Cloud med succes og vi har bl.a. implementeret et Kubernetes cluster til TIA.

Vi har en række konsulenter, som har specialiseret sig i TIA Solution og er vandt til at arbejde med applikationen samt indgå i fejlsøgning og tuning assistance f.eks. igennem et HealthCheck.

Igennem vores Managed Services løsning sørger vi for at infrastruktur, database og applikations infrastruktur fungerer optimalt samt overvåger og vedligeholder TIA Solution applikation med vores databaseovervågningsløsning Basecare Discover™. Desuden kan vi hjælpe med at optimere licensering ved at reducere omkostningerne f.eks. igennem et LicensCheck.

Læs om Lokal Forsikring og hvordan SYSCO hjalp dem med en betydelig performance-optimering på deres TIA forsikringssystem >

Relaterede ord:

Back to top